Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim pagan dinidir, Darwin teoriyi dedesinden çaldı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Loxias said:

İslam insan 7000 yıl önce geldi diyor, evrim milyonlarca yıldan bahsediyor. Bunu nasıl yorumluyorsun?

Yukarda baloncuklu arkadaşla aynı düşüncelere sahip olmakla beraber insanın evriminin o 7000 yılda ın başında oluşmaya başlamadığını sen nerden biliyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Dolis said:

insanın evriminin o 7000 yılda ın başında oluşmaya başlamadığını sen nerden biliyosun?

anlayamadım ?

Evrim diyosun milyonlarca yıl sürdü diyosun dimi? İnsan 7000 yıl önce geldi diyosun.. Peki evrimin oluşumunda örnek veriyim insan maymundan geldiyse insanın oluşumunun o 7000 yılda ilk insanın gelmediğini nerden biliyosun? Yani evrimde bi yaratıcı tarafından yapılmış olamazmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:

Loxias said:

Dolis said:

insanın evriminin o 7000 yılda ın başında oluşmaya başlamadığını sen nerden biliyosun?

anlayamadım ?

Evrim diyosun milyonlarca yıl sürdü diyosun dimi? İnsan 7000 yıl önce geldi diyosun.. Peki evrimin oluşumunda örnek veriyim insan maymundan geldiyse insanın oluşumunun o 7000 yılda ilk insanın gelmediğini nerden biliyosun? Yani evrimde bi yaratıcı tarafından yapılmış olamazmı?

İnsan maymundan gelmedi.
Topici terket lütfen bir daha da gelme okumadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Evrimide allah'ın başlatmış olma ihtimalini neden düşünmüyorsunuz bende bunu anlamıyorum... İlla Allah'ın varlığını inkar etmeye yönelik bi şeymiş gibi davranmanıza gerek yok en ufak noktaya kadar gidin illaki onunda bi yaratıcısı olucak Allahında bi yaratıcısı olamazmı diye sorarsanız olabilirde olmayabilirde bunu bilemiyeceğimize göre tartışmak tamamen gereksiz(Not: Allah'ı kesinlikle sorgulamıyorum yanlış anlaşılmasın...)
Sosyal ağlarda paylaş

Otrivine said:

Dolis said:

Loxias said:

Dolis said:

anlayamadım ?

İnsan maymundan gelmedi.
Topici terket lütfen bir daha da gelme okumadan.

Mantıklı düşünen herkez topic i terketsin taraflar oluşturulsun bilimi bildiğini düşünenler hödü hödö etsin temiz temiz kimse düşünmeden çıksın işin içinden dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim şeyi anlayamamışsın sanırım. Ben 7000 yıl önce geldi demiyorum. Tanrı demiş hadislere göre. 7000 yıl önce dünyaya geliyor/iniyor insan. Bende diyorum ki evrim teorisine göre insan 7000 yıl önce gelmemiş. Milyonlarca yıl önce insan fosili bulunmuş. Bu bir çelişkidir. Yani bir insan hem islama inanıp hemde evrim teorisini destekleyemez(mantıken).
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Dediğim şeyi anlayamamışsın sanırım. Ben 7000 yıl önce geldi demiyorum. Tanrı demiş hadislere göre. 7000 yıl önce dünyaya geliyor/iniyor insan. Bende diyorum ki evrim teorisine göre insan 7000 yıl önce gelmemiş. Milyonlarca yıl önce insan fosili bulunmuş. Bu bir çelişkidir. Yani bir insan hem islama inanıp hemde evrim teorisini destekleyemez(mantıken).

Mantıken diyosun. Olabilir ama şöle bi şeyde var 7000 yıl önce gelmiş milyonlarca yıl önce insan fosilinin 7000 yıl a ait olmadığını nerdn biliyosun? Yani ben şu mantığı anlayamıyorum. Onun milyonlarca yıl olduğunu tam olarak nereden biliyosun? Belkide bunun açıklanma sebebi tamamen insanları müslümanlıktan soğutmak için olmuş olabilir bende buna inanmıyorum işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Otrivine said:

İnsanın maymundan geldiğini idda eden tek kısım cahil dinciler ;)
Evrim teorisi ortak atadan gelindiğini söyler maymundan türediğimizi değil.
Maymundan geldiğimizin üstüne kurulmuş tüm argumanlar saçmadır.>:D<

önce orda örnek olarak onu söylediğimi anladıktan sonra konuş lütfen yada konuyu terket bi dahada yazma?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...