odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kar taneleri şekilsiz olsa idi ozaman allaha inanmayacak mıydınız? allaha imanınız kar tanelerinin geometrik düzeni veya evrendeki sistem mi? imanınız bu kadar mı zayıfladı? ispat için maddesel delil mi arıyorsunuz? ne kadar acı.demekki sizde şüpheleniyorsunuz ve kar tanesine veya hiç bir bilimsel eğitimi olmayan bir şarlatanın kitaplarındaki delillerle imanınızı sağlamlaştırmaya çalışıyorsunuz.akşamki günde adamın cahilliğini ve kendini mehdi yerine koymaya çalışması karşısında sanırım islama değil islam karşıtlarına hizmet etmiştir.hala çıkıpta bu adamın safsatasını savunmanız ve hristiyan ve isa propagandası yapan birine sığınmanız çok garip.müslüman ama isa gelecek diyor.yok arkadaşım kimse gelmeyecek.gelen geldi zaten kurtarıcı beklemeyin.
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 0(sıfır) hacimden bişey ortaya çıkarmı çıkamazmı?
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 konu tek taraflı dövüşe dönmüş artık evrimciler vs all kar olayı yerine başka birşey de yazabilirdim, en basiti nedensellik ilkesidir örneğin, bunu da yazsam beni Adnan Hoca'cı mı ilan edeceksiniz? @odiflame bu adam hakkında düşündüklerimi yazmıştım zaten, tasvip etmiyorum hatta bazı argümanları traji komik ama fosil sahtekarlıkları yada DNA üzerine olasılıksal ihtimallerin küçüklüğü sadece bu adamın yazıp savunduğu birşey değil. Bu forumda evrime inanmamak direk dışlanma sebebi mi olmalı onu sordum hala cevap alamadım
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Allah oturup milyonlarca farklı kar kristali mi yapmış? Ben böyle işsiz bir tanrıya inanmayı reddediyorum xD Hep pagan tam pagan.
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 konu evrim ve adnan oktarın saçmalıklarıyken bi anda "bakın kar tanesi" diyince adnan hocacı gibi gözüktün zaten yeterince
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bi de neden takiliyorsunuz bu konuya anlamis degilim. allah olsa nolcak, olmasa nolcak? hic mi derdiniz, sikintiniz yok da bunlara kafa yoruyorsunuz?
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 allah varsa yancaz yoksa yanmıycaz ona göre kesin bi bilgi olsa da sex partilerine falan katılsak diye araştırıyoruz
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 korhan sex partilerine davet edilsen, allah sekle burunup gozune gozukse 1 gram umrunda olur mu? hem sistemde tovbe bugu var, abuse edilir gerekirse.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Evrime inanmadığım gibi Adnan hocacı değilim, bunu açıklamak zorunda kalmamam lazım ama forumdaki aksi yöndeki baskı beni şaşırtıyor: Ya evrimcisin ya adnan hocacı Rahatsız olanın sizin olmanız lazım, benim değil, bu da bu konu altında yazacağım son post'dur, isteyen kendi gibi düşünmeyene istediği kadar nefret kussun umurumda değil artık
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Şahsi görüşüm olarak şuanda Evrim Teorisini ve Big Bang'i kendi içerisinde tutarlı buluyorum ve destekliyorum. Bunun ilk baştaki nedeni başka bir alternatifi bulunmaması. Eğer buna alternatif olarak "Hiç birşey kendi kendine oluşamaz" argümanını atıyorsanız "Tanrı ebediyen varmış" dememeniz gerekiyor. Bunu dediğiniz an komik duruma düşüyorsunuz. Tanrı ebediyen olabiliyorsa evden de ebediyen vardır yada kendi kendine oluşabilir. Eğer yere harfleri atsam bir kitap olur mu derseniz olabilir. 99999999999^999999999999 denemede bu olabilir. Kesinlikle olamaz diyemezsiniz.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 evrime bende inanmıyorum yahu. Çok tırt.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yemişim kar tanesini. aha alın wikipedianın ingilicesinden A snowflake consists of roughly 1018 water molecules, which are added to its core at different rates and in different patterns, depending on the changing temperature and humidity within the atmosphere that the snowflake falls through on its way to the ground. As a result, it is extremely difficult to encounter two identical snowflakes.[18][19] Initial attempts to find identical snowflakes by photographing thousands their images under a microscope from 1885 onward by Wilson Alwyn Bentley found the wide variety of snowflakes we know about today.[20] It is more likely that two snowflakes could become virtually identical if their environments were similar enough. Matching snow crystals were discovered in Wisconsin in 1988. The crystals were not flakes in the usual sense but rather hollow hexagonal prisms.[21]
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 AJEHAHEAUHHE adam nickinin hakkını verdi şu postla.ÇOK İYİ.
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 demek ki allah falan yokmuş yanmıycaz
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 baa mı didin lotarat. lotorat. loparat. muahua nerdeydin ya kaç zamandır yapmıyodum bunu
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 olm adamlar evrime inanmıyorum diyo lan.sorsan baya bilimsel insanlar hepsi bilimsel olmayan şeylere inanmazlar falan.bilimi inkar ediyo herifler farkında değiller.evrim bi inanç değil abicim bi teori. edit : ispatlanmış demeyelim de bilim dünyası tarafından kabul görmüş.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 istediğim şeye inanamaz mıyım yea?
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yalniz herifin muritleri iyi calisiyor Haberturk mesaj panosunda cosmus bir kaci bariz ayni herifler spamliyor
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 her yerde varlar ki. bi zaman patide yine konuşuyoduk. biri pm spamlamıştı topiğe mesaj atan herkese. sen yanlış anlamışsın kardeş allahsız bi dünya düşünemiyorum gibi bi cevap vermiştim hatta
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Lorrotar yanlış biliyorsun. Kabul edenlerin hepsi mason ve ateist. Şeytana tapıyorlar hem. Yani hem ateist hem şeytana tapıyor. Evrim teorisi çöktü çoktan da utandıklarına söyleyemiyorlar
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Misafir 08.08.2009 18:01 bu proğramı izledikten sonra hala evrim teorisine inanan varsa bunun tek açıklamsı şudur... aslında onlarda evrime inanmıyor ama allah''ın emir ve yasaklarına uymak işlerine gelmiyor. kendi istedikleri gibi yaşamak istiyorlar. bu nedenle evrimi teorisini bahane edip kendilerini kandırıyorlar... yoksa bir insan kedi aklı ile allah''ın varlığını doğaya bakarak (mevsimlerin oluşumu,gece gündüz dengesi) görebilir. adeta herşey insanların yaşaması için dizayn edilmiştir. teşekkürler yiğit bulut teşekkürler adnan oktar... DAĞILIN xD
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ama öbür tarafta ise yarabbim in milyarlarca gezegen içinden bi tane gezegen seçip insanlara gökten kutsal kitap yağdırma merasimi.benim sorum şu,mantıksız olana inanma sebebiniz "aslında inanasım gelmiyo ama ya varsa cehenneme gitmek istemiyorum" düşüncesi ise,allah herşeyi bilir.sizin öyle düşündüğünüzü de bilir.her türlü gidersiniz cehenneme,tabi varsa.ya da mantıksız olana inanma sebebiniz kendinizin mantık yoksunu oluşu mu? zor durumlarda dua edip rahatlıyorum muhabbeti vardır bide manevi destek olayı.inançın zaten çaresizler için olduğunu düşünmüşümdür hep ve bu postuda şu lafla kapatmak istiyorum; "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" AL CAPONE. yaratıcı olduguna inanabilirsiniz,ama kur'an da geçen kadınların erkeklerden vasıfsız oldugunu düşünen tıraşçı allah'a inanmayın.allahtan medet ummayın,karışmıyo hayata.sevap kazanıp cennete gitmek için değil,iyilik yapmış olmak ve kendinizi iyi hissetmek için iyilik yapın. sizi seviyorum. sdjkfhsdk
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Nakamura said: istediğim şeye inanamaz mıyım yea? istediğin şeye inanabilirsin tabiki,ama benim buraya yazma sebebim,insanlara doğruyu söylemezsem kendimi kötü hissedişim ve bazılarırın 3 tane tıraş inançla gelip bilimsel bi tezi çürütmeye çalışması.
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 arkadaşlar neden bahsediyosunuz anlamıyorum... evrimcilik ateistlik değildir ki? bütün tanımlarda evrime inananlara ateist damgası vurmuşsunuz ama öyle değildir. ayrıca lütfen evrimin ne olduğunu okuyun sonra yorumlarınızı yapın çünkü gerçekten komik oluyor. insan maymundan gelmiştir demez evrim. insan ile maymunun ataları ortaktır der. ikisi arasındaki farkı karıştırmayın. bence evrim vardır Allah da vardır. biraz kafa yorun bakalım:) kar taneleri demişsiniz kar tanelerinin hepsinin farklı olmasıyla Allah'ın ne alakası var? bütün kar taneleri oluşurken şansa göre oluşuyo ve hiçbirinin birbirine benzememesi normal. lütfen din ile bazı şeyleri karıştırmayın. ben sapına kadar müslümanım ama evrime de inanıyorum.
Öne çıkan mesajlar