Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(İvedi) Yardım entergroup.com


CorteZ

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar entergroup.com un email servisini kullaniyordum parayla. Pop3 ve webmail servisini.

Su anda 2 gundur ne siteye nede emaillerime ulasabiliyorum. Çıldırmış durumdayım. Yapabilecegim birsey varmı??

Sizden ricam entergroup.com sitesine girebilip giremediginizi ogrenmek istiyorum.Ben ping atıyorum ama cevap alamiyorum. Webden attım ping genede cevap alamadim.

Birde daha 1 ay olmadi kullanmaya baslayali money back sansım varmı? Email ile durumu şikayet edebilecegim merciler nerelerdir? TR degil yurtdısından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

problem optiklerden kaynaklanıyor olabilir.. biraz bekle.. yada sitenin yetkili kişilerine başka bi mail adresinden mail at durmu sor..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cortez, 7-8 defa denedim hala deniyorum ama giremiyorum dediğin siteye.. yapabileceğim bu, bilmiyorum sorun nedir; ama sorun bağlantıdan değil, site uçmuş. Bağlantılardaki sorundan kaynaklanan bişey olduğunu zannetmiyorum... Umarım dolandırıcılıkla karşı karşıya değilsindir..[signature][hline]sadece ölüm ...

[Bu mesaj odchu tarafından 11 Haziran 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence optiklerden fln değil.

Konu dışındaki Tersten Paticik threadine giren varsa görmüştür siteye linki yazıyosun site verdiğin linkteki adresi ters olarak gösteriyor.

Şimdik
Buraya
girip entergroup.com yazdığımızda site de ulaşamıyor.

Bu site Türkiye de olmadığından yola çıkarsak Türkiyenin optik hatlarıyla ilgili değil bu erişilmezlik başka bir durum var.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkur ederim sorun benden degil yani anlıyorum. Dolandırıcılık sanmıyorum ama zaten bankaya talimat vericem cektirmem para bir dahaki aya.

Yahoo ya geciyim bari bussiness solutions guzel orda. Kader ya. Genel mudurunun telini buldum ama israilde herif ariycam s.c.cam canagına 2 gundur mail alıp veremiyorum bir ben olsma iyi off off nasil sinirliyim bir bilseniaz.

şikayet edebilecegim veya internette bu tip news haberlerin verildigi yerler varmı yani hani bilgisayar dergilerine email atıp olayi sorayim diyorum neyse kokusu cıkarda off benim dertli basım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...