Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Internet explorer ile ilgili bir sorun yok ama windowsun kullandıgı explorer ne zaman bilgisayarıma cift tıklasam hata veriyor ve kapanıyor..Yani explorer calısmıyor ve bilgisayarımda windowsun kullandıgı hic bir dosyayı acamıyorum.. Ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 benzer sorun başka birisinde daha vardı, konu açmıştı; belki onu bulabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu bana olmuştu. winupd adlı bi virüs olabilir(ki benimki buydu hala anlayamadım) bu dava windoza giriyo ve içindekileri deiştiriyo, eğer yakında windoz file protection adlı uyarıyı alırsan hiç şaşırma ve panik yapma; hemen bi format at kurtul. ama cıkmazsa da windoz un olaylarını tekrara yuklemeyı dene. ie yerine opera kullan media playerı tekrar yukle fln?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar