vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Film izlerken, mac izlerken, wow oynarken arada hafif dalgalanmalar oluyor ati 4800 kullaniyorum 9-7_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu driveri guncelledim ama nafile skaytar2 usb kullaniyorum onunla alakali dicem ama suan usb kabloyu cikardim devam ediyorum:( sizce neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 monitördendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 tam olarak hangi kart ve monitoru yazarsan daha rahat cevap verilebilir. akla ilk gelen vertical sync acmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 cift monitor kullaniyorum Samsung T260 Samsung 923NW Ati 4870x2 HD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 monitorlerden bi tanesinde daha belirgin oldugu soylenebilir mi? direk ati control menusunden forced vsync acip dene. gecmediyse abartip micro stuttering dicem de oyle cok zorlayan bi hadise yok, film wow falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yardimlarin icin cok tesekkur ederim ama forced vsync i bulamadim menude:( tam olarak nerde acaba8-) Not : Mesaj kutun dolmus bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar