Noahs`Ark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 9 aylık bir Siyam'ım var kendim bakıyordum sahiplendirmek zorundayım. Kendisi karneli ve eğitimli bir kedi. Ücret talep etmiyorum, yalnızca merak edersem görebilecek olmak benim için yeterli. Görmek isteyen olursa temasa geçebilir. Teşekkürler.(İstanbul-Avr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 resim eklersen sahiplenecek birini bulma ihtimalin artar. ayrıca bknz. www.kedigen.com www.kedilerimiz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet fotoğraf da koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bunlar resimler.[/img][/img][/img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 çok tatlıymış, kendi bloguma bile koyayım , haber salayım, sahip bulunur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yanlış linkleri şeyetmişsin yalnız büyümüyo resimler :/ edit: bir de mail adresi falan bişi verebilir misin belki pati üyesi olmayanlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Resim olayını beceremedim zaten farkındayım :( İlgin için çok teşekkür ederim gerçekten. [email protected] adresinden temasa geçebilir düşünenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Karamel sahiplendirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar