Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 gel gel paticik radyoya :D Alıntıla
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 zeawee said: ne alaka? -.- bundan yaklaşık 5 yıl önce tanıdığım birinin nicki olduğu için o olup olmadığını merak etmek sureti ile sorulmuş bir soru sadece... zaten odamın içerisinde tur atan kelebeği öldürmemek için elimden geleni yapıyorum ama galiba öldüreceğim:( herkese teşekkürler hoşbulduk... Şaka yapıyorum yahu sakin... Yeni gelenler nedense pek sevmiyo beni :D . Alıntıla
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 pesimist bir insanım ama optimist gibi davranayım dediydimdi... hoşbulduk:) Alıntıla
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 off, lan ben bu herifi tanıyomuşum. gerçi bana pmden orgy teklif ettiğinde anlamam lazımdı ama neyse :D hoşgeldin yavşak. süper bi insandır bu yannız, pati saflarına katıldığı için sevinçliyim şu an. Alıntıla
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 :D saol hoşbulduk. Alıntıla
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Patiye geldin ya, hayatın kayacak. Neyse, hoş geldin.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.