Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C1 den öncesi C1 den sonrasi (Fiyatlar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
C1 den sonra piyasada satilan itemlerin rakamlari düşücek mi articak mi ? Bu konuya bir aciklik getirmek lazim cünkü bugun ciplak halde private marchantlarinda 2.5m a armor ve 6.5m a dark screamer satan bir cok vendor gördüm.

Eger fiyatlarda %20 %25 kadar büyük bir düşüş olcaksa bende satcam herşeyimi update ten önce :D[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz
Ufaklik The Scavenger - Bartz
KaraSakal The Dwarf - Bartz
msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
valla fiyatlar dusucek niye dersen zamanında 30klara satılan Sop artık 12klara dustu ki c1den sonra bu fiyat 8k 9k olcak
su an materyal fiyatları resmen uber bundaki en buyuk 2 pay çinli farmer kardesler ve c1in gecikmesi yanı 250a dan skin aldıgımı biliyorum ihtiyactan :) ha nelerde dusus olcak soyluyum c grade tum itemlarda inanılmaz bı dusus olcak craft malıyetı dustugu ıcın ama b grade ıtemler ılk baslarda uber fıyatlara gidicek kore serverında 60milyona damasucs satıldıgını okumustum zaten 1 tane bladeı vendora satıs fiyatı 950k malıyetıde 27milyonmu neydi neyse kısacası elındekı materyallerı pahalıya satabılıyosan su an sat sılahları zırhlarıda fazlaysa sat sakın bırsey satın almayın kendı craft ettıgınız/ettirdikleriniz dısında[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain
RANG RANG
  • Yeni Oluştur...