Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Acil matlab kullanmayi bilen birisine ihtiyacım var elimdeki codeların bir kısmı olan bir program var Signal projesi için , ama bir türlü çalıştıramıyorum :=/ bilen varsa bana pm atarsa çok sevinirim.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bende çalıştıramadım MatlabI[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 matlable hiç çalışmadım, R diye bir program var opensource onunla çalıştım. mantıklarının aynı olması lazım, misal R yükleyince şöle bir prompter çıkar ve bekler : > sen sonra, >source( "deneme.R" ) dersin çalıştırır kodu .. böle bişi olması lazım, yada prompter varsa kodu al paste et, orda da çalışması lazım teorik olarak ... yada google gibi bir dünya harikamız var biliyorsun ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... [Bu mesaj neterrorist tarafından 11 Haziran 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 edi ye pm at o biliyodu..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 atti, hallettik zaten dun :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar