Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 roxy kapanış partysi. 11 haziran'da yeni melekte... BONEY M SIGUE SIGUE SPUTNIK REBEL MOVES ema aplanızın birbirinden şahane dans figürlerini yerinde incelemek için oralarda olmanız yeterli :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 18 yas yoksa gelirim valla isssizlik basima vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 roxy kapanış partisi mi? Rebel Moves mu kaçııınnnnnnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 iğrenç koli bandare'yi tabi dinlemiycez, ama boney m ve sigue sigue sputnik derseniz akan sular durur! up ayol up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 roxy nedir nerdedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 parti roxy'de değil ki. ama madem sordun roxy sıraselvilerde, sol tarafta andonu, köprü6 kemancıyı filan geçtikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bir dakika efenim bu boney m raspıut,ini söyleyen boney m mi? eğer o ise sırf bu şarıyı canlı dinleyebilmek için giderim![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Emaleth, 11 Haziran 2004 10:07 tarihinde demiş ki: iğrenç koli bandare'yi tabi dinlemiycez... sheep var tabi:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 babacum: ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 babacum konser ortamlarının adamı oldun, her halikarda git, bir nevi ünvan maçı :P[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ema valla dediğin gibi rebel moves dinlemeden kaçmak lazım, öss oolmasa ben de gelirdim, tam 80lerin 300 500 ü Ma baker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 tam teri, geç gitmek lazımmış, program açıklanmış: saat 22.00 de kapılar açılır saat 23.15 rebel moves konseri saat 00.30 sigue sigue sputnik saat 01.45 brasil maravilha saat 02.30 boney m featuring liz mitchell yarımda ortama girip, 2 gibi çıkıp hava alıp, 2:30'da tekrar dönmek lazım, ööle anlaşılıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ra ra rasputin lover of teh russian queen! allam bu şarkıyı her ne kadar söyleyemesem de dinledikçe kendimden bir şeyler buluyorum![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya 11 i bugün... başka gidecek olan var mı? nolur birleri daha gtsin hadi bone hadi silth hadi 300-500 e![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar