DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kana kana içelim aşkı yana yana geçelim kendimizden seçelim bir yıldız gökyüzünden dahası var bize de gidebiliriz aması var ışıklar sönük olacak uykular çoktan kaçacak gece de kucak açacak durma sevişerek ölelim aşkım hadi şarap içelim fazla fantezi kurduk icaata geçelim!! bu ne lan? edit: msjın sonunu görmemiştim şöle yazıo teşekürler T.A.U simge in h0t club hasssikome kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Oh bu gece seks var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 öyle gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sende cevap atsaydın 31 çekmekten çıldırdım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 teker teker hepsi elimden kayıyo. yanlış kişiye attım mesajı diyo. şimdi bi başkası bu mesajın gitmesi gereken kişi bu gece...... zaten sular kesik sevişilmez böyle günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 fazla fantazi kurduk icraata geçelim fantazi kurduk icraata geçelim kurduk icraata geçelim icraata geçelim geçelim geçelim geçelim geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 icraat mı oh yeah man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 gecen bana da bir msj geldi.askım vs..bu da yeni numaram 054xxxx -sanki eskisini biliyordum ya.anlamadıgım benim no yu nerden buldukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 at cevap 10 kontor yollasana be diye bakalım tepkı ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 böbrek diyorum... aman diyorummmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bana da geçen gün tuhaf bi mesaj gelmişti yanlış attınız deyınce de "pardon ya bu salak herif akıl bırakmadı ki bende" diye cevap geldi.çok doluydu sorsam anlatcaktı muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 banada fınansbank habıre atıyo Tüketici kredinizi 9 gün geciktirdiniz Tüketici kredinizi 11 gün geciktirdiniz Tüketici kredinizi 14 gün geciktirdiniz Tüketici kredinizi 17 gün geciktirdiniz Sonra sabahın 8'inde bir telefon.. Merhaba finansbanktan arıyorum bla bla bla bla bla borcunuzu ödeyin.. Değilim ben o sandığınız adam.. Kimsiniz siz.. Bu buyum ben, değilim ben değilim.. Tamam silcez sizin telefonu burdan.. 15 gün sonra Tüketici kredinizi 3 gün geciktirdiniz, Tüketici kredinizi 9 gün geciktirdiniz Tüketici kredinizi 14 gün geciktirdiniz Allah belasını versin tüketici kredimin bi bulsam şu adamı mehmetmidir mahmutmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar