chambers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abi mesajdan sevgi iletişimi diye bişey söz konusu olmaz . tamamen yalıtılmış oluyosun karşındakinden yani hiçbişey hissetmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ellerim büyük sayılabilir özelikle klavyeyle çok haşırneşir olduğum anlarda mesaj yazmam gerekirse çok sinir oluyorum normalde de pek sevdiğim bişey değil ama kızlar çok seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yav said: ellerim büyük sayılabilir özelikle klavyeyle çok haşırneşir olduğum anlarda mesaj yazmam gerekirse çok sinir oluyorum normalde de pek sevdiğim bişey değil ama kızlar çok seviyo elim büyük cepten mesaj yazamıyorum de kızlara hem işten yırtarsın hem de cinsel organım da büyük mesajı verirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mantığına hayran kaldım ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bikbik mesaj çekmek ergen işi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Eralp said: Mantığına hayran kaldım ahahah :D @cham, ahah aynen ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 uplamak gibi olacak da olm mesaj atılmaz mı lan ben bi ay içinde 5000i bitiriyorum, bakıyorum mesaj bitmiş diğer hattan yapıyorum hemen. 2 hattı dönüşümlü kullanıyorum 7 aydır falan. 7 ay sonra ilk defa bu ay tek hattan üst üste 2 kez 5bin yaptım, o da 1 hafta kampa kittik sevgilim de yanımdaydı ondan. 2 yıldır ilişkim var, 2 yıldır çatır çatır mesaj yazıyoruz. günde ortalama 200 mesaja, hatta 300 e çıktığımız günler oldu. Olm mesaj nimettir, yazın, yazdırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 200-300 oha çüş yuh hani şu an sıçıyorum u da geçmiş 1.helaya girdim 2.oturdum 3.ıkınıyorum 4.ilk parça geliyor 5.düştü 6.ikincisi yolda böyle yapsan bile zor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 öyle yapmıyoruz da dayı, uzun uzun mesajlar oluyor genelde, Aksiyon bol bizde, sürekli etrafta olay dönüyor onları anlatıyoruz falan, ama örneklediğin gibi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 baban falan mı sıçıyor yoksa ırakta mısın abi ne kadar aksiyon çıkıyormuş lan bize de anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 asfadggad olm aksiyon bol bu memlekette, her yer apaçi her yer değişik insan asdas da, konu konuyu açıyo be abi, derslerden konuşurken hocaları anlatıyorsun birden bilmem hangi okuldaki olaydan falan derken uzuyo muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 fastreloader said: 200-300 oha çüş yuh hani şu an sıçıyorum u da geçmiş 1.helaya girdim 2.oturdum 3.ıkınıyorum 4.ilk parça geliyor 5.düştü 6.ikincisi yolda böyle yapsan bile zor lan öyle gerçekten, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 dayı, büyük konuşma aynı yolun yolcususun, fena yaparım bak asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar