chambers Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bi patinin önceki mesajında kısaca bahsetmiş ama ana konu değilmiş bundan bahsetmek istiyorum ben. 1 ay içinde avucumun içindeki iki kızı kaçırdım . sebep : mesaj atmamak. hayır yaz teker teker bi harf için uğraş bissürü sonra yazama sil bidaha yaz zor geliyor napiyim. millet çatır çutur mesaj yazıyor nası sıkılmadan böyle konsantre olabilip bişey yapıyorlar anlamıyorum . arkadaşlarım da öyle kafede oturuken 2 kişi bile olsak başkasına mesaj yazıyo yahu ayıptır karşındakine saygısızlıktır . e hadi günde 4-5 mesaj atılıyor kasa kasa o da ama yani daha fazlasına ne gerek var hayır sosyal yaşantıyı öldüren insanın çevresine duvar ördüren bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Phyxantar said: said: ÇOK FAZLA BASKI YAPMAYIN said: ÇOK YAVAŞ MESAJ YAZIYOR DİYE DÖVDÜLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 herkes hayatının bir evresinde mesaj bağımlısı olacak. acımasız gerçekler. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 t9 u kullanmayı öğren klavyeden bile hızlı yazıyorum telefonda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bella said: herkes hayatının bir evresinde mesaj bağımlısı olacak. acımasız gerçekler. üzgünüm. hiç sanmıyorum . gerçekten olsaydı şimdiye kadar olurdu çok uğraştım ama adeta tiksiniyorum mesaj yazmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 e arkadaş ara o zaman.daha çok hoşlarına gider.senin kaçırcağın varmış zaten mesaj yazamadım diye kız gitti ne demek.arasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben de öyleydim cvp bile vermezdim çoğu zaman. sonra birşekilde oldum.oldurttular sdkfls. sonra yine geçti. bunu iddia ediyorum herkes birgün olacak.ben olduysam herkes olur. sdkfsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mesaj yazmak köylülüktür. açın konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mesajla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 açıp konuşmak da öyle de bişey konuşmuyo karşında muhabbet dönmüyo çabalıyosun gelmiyo karşından çaba . yoksa arayıp konuşmak güzel şey. sonra sıkılınca ben sıkıldım kapıyım diyemiyosun bi de o var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 muhabbet dönmüyorsa kapa sende? zorlamaya ne gerenk var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 avucunun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ama şimdi öyle olunca da olucak ilişki olmucak duruma geliyo . ben de 1 sene sevgilim olmadıktan sonra 1 ay iki tane kaçırınca sitem ediyorum . istiyorum ama mesaj atmak zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bu arada Avea'nın bilgisayardan mesaj atmaya yarayan bi aparatı yok mu yahu, 5000 mesaj nanesi mi ne yaptık böyle bi mesaj atana kadar elim ayağım şey oluyor xD Mağdur durumdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mesaj sıkıntılı birşey yazarken saçlarım dökülüyor.hele bide özenle yazılmış uzun bir mesajı tuşa fazla bastım diye hepsinin silindiğini görünce gözük sekiyor.hiçbir zaman aveanın beleş verdiği o 150 sms i bitiremedim. 39 kontöre 5000sms olayına girenlerede saygılar... -napıyosun +sıçıyodum -çok şirinsin +dur sifon -a'aa sen ciddisin? +evet bitti. -benim içinde bitti berkcan allah belanı versin başka türlü bitmez heralde 5000 sms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sony ericssonun bilgisayardan mesaj atmaya yarayan aleti var ama bilgisayar başındayken msnden yazıyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 4000 sms falan harcadım en fazla ama sürekli mesaj halindeydim boş zamanlarımda. ve hakkaten birbirimize "pötümü yapıyorum" diye mesaj atıyoduk şimdi aveama kontör almıyorum bile iptal olmak üzere erkek arkadaşım ve 2 arkadaşım haricinde kimseye de mesaj atmyıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bir de sıkışık anlarda, acil cevap yazılması gereken mesajlar olur. Onlara cevap yazmak montla sıçmak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yok arkadaşım yok . burdan bütün dünyaya sesleniyorum : sürekli mesaj yazmamı istemicek hani insanın sevgisini bununla ölçmiycek hiç değilse biraz rahat bırakan sevgilisine biraz alan bırakan bi kız aranıyor. hayır fakırlıktan söylemiyorum bunları seviyeli uzun ama tadında bi ilişki için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sevgiyi mesajla ölçmek de insanlık değil bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 15 hazirandan beri aveadan 1600 msj atmışım ondan önce ayda max100-150 msj atan biriydim. 3 tane arkadaşım zorla aldılar avea ulaşamadıkları için etrafımdaki 4-5 kişiye msj atıyorum sıkılınca veya onlardan msj gelirse. önemli bişeyse direk ararım msjın cevabını beklemeye üşenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kandilde mesaj atın herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Az önce gelen mesaj "Hayatım uyudunmu" Gönderme zamanı 00:03 Sonra gelen mesaj "Niye cevap vermiyorsun" Gönderme zamanı 00:06 Şu mesaj olayını bulanı bir yakalarsam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ahahah yukardaki iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sevgiliye mesaj yazmaya usenilmez,seviliyorsa..yoksa ugrasma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar