Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesaj yazmak

chambers

Öne çıkan mesajlar

bi patinin önceki mesajında kısaca bahsetmiş ama ana konu değilmiş bundan bahsetmek istiyorum ben. 1 ay içinde avucumun içindeki iki kızı kaçırdım . sebep : mesaj atmamak. hayır yaz teker teker bi harf için uğraş bissürü sonra yazama sil bidaha yaz zor geliyor napiyim. millet çatır çutur mesaj yazıyor nası sıkılmadan böyle konsantre olabilip bişey yapıyorlar anlamıyorum . arkadaşlarım da öyle kafede oturuken 2 kişi bile olsak başkasına mesaj yazıyo yahu ayıptır karşındakine saygısızlıktır . e hadi günde 4-5 mesaj atılıyor kasa kasa o da ama yani daha fazlasına ne gerek var hayır sosyal yaşantıyı öldüren insanın çevresine duvar ördüren bişey bu
Sosyal ağlarda paylaş

mesaj sıkıntılı birşey yazarken saçlarım dökülüyor.hele bide özenle yazılmış uzun bir mesajı tuşa fazla bastım diye hepsinin silindiğini görünce gözük sekiyor.hiçbir zaman aveanın beleş verdiği o 150 sms i bitiremedim. 39 kontöre 5000sms olayına girenlerede saygılar...

-napıyosun
+sıçıyodum
-çok şirinsin
+dur sifon
-a'aa sen ciddisin?
+evet bitti.
-benim içinde bitti berkcan allah belanı versin

başka türlü bitmez heralde 5000 sms
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadaşım yok . burdan bütün dünyaya sesleniyorum : sürekli mesaj yazmamı istemicek hani insanın sevgisini bununla ölçmiycek hiç değilse biraz rahat bırakan sevgilisine biraz alan bırakan bi kız aranıyor. hayır fakırlıktan söylemiyorum bunları seviyeli uzun ama tadında bi ilişki için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...