Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstü bilgisayar klavye sorunu

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, dizütsü bilgisayarımın yaklaşık 4-5 ay önce sol alt tuşu çalışmamaya başlamıştı, ben de onun görevini sol windows tuşuna atadım.

Yalnız o günden bu yana çeşitli tuşlarda hassassiyet kaybı yaşanmaya başladı ve bunlar genellikle sık kullandığım tuşlar, wasd gibi. Tuşu çıkartıp altındaki minip lastiğin üzerine ufack kağıtları top gibi yapıp koyduğumda sorun düzeliyor gibi ama bir süre sonra yine başlıyor. Yani temassızlık sorunu var gibi.

Acaba yazılımsal bir sorun olabilir mi veya bana teknik servis yolu mu göründü? :(
Sosyal ağlarda paylaş

foxconn anakartli bazi makinelerde klavye connector bandi cok isinan bolgelerin ustundeyse bu tarz bazi tuslarin calismama/duyarsizlasma problemleri olabiliyor. klavye tepsisinin altinda konektoru kontrol edip ustunu kagit elektrik bantlariyla saglamlastirmak gibi bi kac cozum var. klavye degistirmeden once denenebilir.

marka model verirsen daha rahat biseyler soylenir. kronik bi problemmidir, ne kadar patlar vs gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cevabın için teşekkürler. O mesajı yazdıktan hemen sonra bilgisayarı teknik servise götürdüm, 1 haftaya kadar teslim alabileceğimi söylediler.

Sorun ilk sol alt tuşuyla başlamıştı, zamanla w ve s tuşları da hassasiyetini kaybetmeye başladı, en sonunda da w tuşu tamamen çalışmaz oldu.

Model A210-16G.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...