cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 arkadaşlar kafedede aynı sorun var benzin dokup yaktım geçti. oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 serjuhan said: Bu sorunu yaşayan bir arkadaşım var ancak onun accountuna ben girebiliyorum. Sorun nedir acaba :S ISP' nedir? TT dışında bişeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 düzeldi şu an girdim ama bakmadığım için hala serverın gelmediğini gördüm o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oha bende girdim 1119 portu açtım sımdı ondanmı oldu yoksa düzelttilermi anlayamadım yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=88902.0 Düzeltiliyor telefonda konuştum sorundan haberdar olduklarını düzeleceğini bağlantısal bir sorun olduğunu ilettiler. Unmerge yapmadan önce beklemenin daha iyi olacağını söyledi. Çözüm gelmezse unmerge işleminin birkaç dakika alacağını belirtti. Neyse wowu uninstall etmiştim tekrar kuruyorum o sürece kadar düzelmiş olur umarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi kafayı yemek üzereyim. portları da açtım herşeyi de yaptım. tracker not responding hatası alıyorum. var mıdır bu hatayı yaşayan? merge falan da yapmadım. edit: patch download da bu arada aldığım hata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 En son mesajımdan sonra düzeltilmişti raide dalınca yazamadım bizle alakası olmayan blizzard kaynaklı bir sorundu boş yere uninstalldan tut portlarla uğraşmaya kadar vakit harcamış oldum :P Downloader konusunda bir bilgim yok official forumları kontrol ettin mi genel bir hata ya da sorun varsa orada bir konu mutlaka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar