Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Lich olunca hp mi gidiyo yaa? az önce ölüyodumda 0 da heal bastım son anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Kolay birşey değildir tabi Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Şakayı bir yana bırakırsak, evet, liche konumunda belirli bir süre sonra hp gidiyor. Dikkatli olmakta yarar var. Neden böyle yapmışlar onu bilmiyorum bilen birisi lütfen açıklasın[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 lich olmak ne işe yarıyor[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 sanırım lich olunca mana dolumu hızlanıyo vede büyülerin güçleniyo.... herhalde hayat gitmesini örtücek kadar gücü artıyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar