BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Acaba dışarı giden paketlerin gidecekleri ipleri değiştirmek mümkün mü? Hosts dosyasını denedim, olmadı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi hangi bölüm olduğuna bakmadım, paket diyor ip diyor ne diyor bu adam dedim böyle gözümün önüne evin kapısından dışarı uzanan bir ip üstünde giden paketler canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bide galiba dns le alakalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Cons said: abi hangi bölüm olduğuna bakmadım, paket diyor ip diyor ne diyor bu adam dedim böyle gözümün önüne evin kapısından dışarı uzanan bir ip üstünde giden paketler canlandı. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yok artık :D Aslında bilgisayardan falan anlarım ama dns ile alakalı demeni çözemedim şimdi onu da katarak aramalarıma devam ediyim, uğrarsan biraz daha aydınlatırsın beni. edit: ya dns bütün paketleri yönlendiriyor şimdi çaktım da işte özel bir ipye gitmesin istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.tamirgal.com/blog/page/SharpPcap.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Biraz daha açıklasaymışın iyi olurmuş, paketleri kim yolluyoda sen deiştircen gideceği ipyi :D Sonuçta istediğin paketi istediğin ipye yollayabilirsin kendin bişey yapıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar