DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hmm şu ccd nin iyi veya kötü olduğunu nası anlıcaz misal benim düşündüğüm pretec alette canon lens kullanmışlar ccd nin yanında 1/2.5 inç yazıo bu iyimi demek :) birde bir kaç kullandıgım makinalarda fotoyu çekmek için aleti 5 saniye falan sabit tutmak gerekiodu anca netliyordu bu neye bağlı bunun olmaması için neyin ii olması lazım ccd bununlamı alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 size INCA IDC-304(5.5mp) diyorum 200 milyona siz hala gitmişsiniz 600 milyona bayılcaksınız.Gün gelecek sizin elinizdekide eski bi model olacak benim elimdekide.Ama aynı işi yapacak...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 up.. yokmu ya sorularıma bi cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 walla bilsem vereyinm cevap da çok anlam1yorum foto olayindan... ama a75 imle denemeler yapiyoruz da baya bir basarili alet... tavsiye ederim her sorana...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 babam yarın çin'e gidio bakalım araştırcak bissürü marka werdim ilk olarak a80 e bakıcak 350euro altında bulursa alıcak olmadı Pretec 3a30 a yönlencek 350 euro burdaki fiyatı ucuza bulursa onu alıcak sora sony nin bi aleti war p93 onun burdaki fiyatı 400 euro sora Pretec 5330 a bakıcak 300 euro TR de en son Sony p72 oda 300 euro TR de bakalım hangisini alıp da gelicek gönlümden 3a30 geçio benim hasta oldum alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar