Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 post kastım yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 asdgjhdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kimse küllük gibi kokan bi kızı öpmek istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben seviyorum küllük gibi kokan kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bende sevmiyorum küllük gibi kokan kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Adriana gelse küllük gibi koksa git dişlerini fırçala öyle gel derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben sevmiyorum küllük gibi kokan kızları öpmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 en iyisi cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bitek ben seviyorum, o zaman sigara içen kızların peşini bırakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ilk 2 gun gecsin rahatlarsın yalan gayet bi hafta sora da canın baya cekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben bi sigara yakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sigara yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 birader çık dışarda iç alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bunlara yakışmamış bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 İçip dişini fırçaladıktan sonra da gideri var İçmeyince de gideri var bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sigara yakışmamış, fotoğraf sanatı güzel ve seksi göstermiş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 2. fotoğrafta mesela tavana bakarak bir şeyler düşünürken sigara içmek işlenmiş, gayet güzel. bir de bunun yatakta ders çalışırken olanı var, ben yapıyorum bazen çok güzel o da. ağızda sigara elde kalem çalışıyorsun gözleri kısa kısa. bir şeyler başardıkça ehehaahajk diye gülüp bir fırt daha alıyorsun kafayı yukarı kaldırıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu konuyla ilgili yeni topik açın orda tartışın, gider mi gitmez mi ne koşullarda gider filan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 winston içmedigi sürece pek sorun yok benim için o nası bişedir öle tek nefes al 3gün bidaha giyilmez o giysiler bide kül tablası yalamak ıyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 samsun, maltepe denen gerçekler var winston çok sonra gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 arkadaşlar 15 sayfa okuyamıcam da konu açan arkadaş sigara içti mi içmedimi?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 içmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kilona dikkat et epey sigara içeceğin zaman aralıklarında sürekli yemek yiyebilirsin.Örneğin,otobüs yolculuğunun molalarında sigara içmek yerine tok halde tost falan yeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sigarayı bıraktıına üzülen direk başlar sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 burto hayırlısı olsun eğer gerçekten bıraktıysan sakın ha sakın içkiden sonra yemekten sonra bir tane içeyim deme. çünkü bu sadece kendini kandırmaktan ibaret devamı hemen geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar