proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 baattin (fırattaki) karakterini gördüğümden beri sigaraya başlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Nihan bence bu kadar kendini hırpalamaya gerek yok, elbet içeceksin. Hiç gerek yok sinir stres yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bırakmışken içme zaten sağda solda yasak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Spidee said: Nihan bence bu kadar kendini hırpalamaya gerek yok, elbet içeceksin. Hiç gerek yok sinir stres yapmaya. içses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İç bencede.Boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 mek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben de geçen gün bırakmaya karar verdim. İlk önce "Cuma akşamı Taksim'e gidiyoruz içilir yeaaa" dendi; ondan sonra "İngiltere'de bırakırsam obez olur dönerim" e geçip en iyisinin üniversite bitince bırakmakta olduğunda karar kıldım asfgsw4w. Ama bırakabileceğini düşünüyorsan öyle içme bir tane falan da en azından kısa bir süre için. 1 ay falan içme hiç. Ondan sonra tek tük içip abartmadığın sürece başlamazsın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 la lan fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 zım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 içmeyen ölmüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Sakız almak için bakkala gitmek... sigara almaya gitmiyorum sakız alacağım evet. hiç evden çıkmasaydım dedim her seferinde XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 iç iç içen öldüde içmeyen ölmedimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 E öleceğiz de verimli yaşamak lazım. Size sesleniyorum erkekler. Her sigaranızda bir potansiyel çocuğunuz ölmekte!!!11 NABER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 içme aşgım(L) ben de içmiyorum(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @sesu o bişi değil mütemadiyen ölüyo zaten onlar da bizim hayatımızdan dakikalar gidiyo. ben de bırakıcam lan azim ettim.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahah sesu, ya tek korktuğum kendimi yemek yemeye adamaktı. sakız çözer heralde bunu diye umuyorum. çözsün pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 resim komik değil ama olsun(kendi mesajımı trollerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yok yok sakız acıktırır çiğneme sdf. Sürekli su iç, meyve ye veya sunta style Eti Form'a ver kendini haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çözmez çözmez bak o kadar zamandır içmemissin yakarsan şimdi bi tane 3x 5x haz verir kaçırma bu fırsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 valla 4-5 günde 150 grlik tütünün yarisini bitirdim =/ bas agrisi da yapiyo arada baya ama hala birakmayi düsünmüyorum. gerci ben kolay birakiyorum. bazen hic icmedigim oluyo. bazen de deli gibi iciyorum. niyanim sen de, kilo almamak icin bir de rahatlamak acisindan spora baslayabilirsin. birakmanda cok yardimci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 spor şart. spor da endorfin salgılattırır ama spor yaptığın için mutlu olmayı öğrenmen lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sporun olayı o zaten. dayımda sporu yemek yemeyi haketmek için yapıyorum diyordu. gidiyimde 1km koşuyum geliyim 2 balfiks çekiyim deyince yürümüyor o iş malesef :S beynen hazır olmak lazım spora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sKqNivNdFIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar