Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Merhaba arkadaşlar ben geldim. Kendimi özetle tanıtayım. Utangaç, çekingen, duygusal, ciddi, dürüst ve vahşi bir ruh yapısına sahibim. Devil May Cry serisini iyi bilirim. Şimdiye kadar oynamış olduğum Online oyunlar sırasıyla Knight Online USKO, Ultima Online, Cabal Online, Knight Online Private Servers, World of Warcraft Online Private Servers, Warhammer Online: Age of Reckoning. Bir de 2moons var bir süre oynadığım. Sırasını hatırlamadığım için sona sakladım :D. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hoşgeldin bu topğic adını duyunca korkuyorum :S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İskender? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 1.5 olsada yesek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hoşgeldin. ANAM güçlü karanlığın feyki geldi sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 oj gelmişen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 güçlü karanlık mısın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: 1.5 olsada yesek Kuzenin iskender bu dimi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tamam arkadaşlar siz kazandınız. Evet ben GüçlüKaranlık. Artık elit olmaya kasmayacam relax olacam (H). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 olm ben bile tanımadım lan nie açık ediyon kndini hahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Oynadığı oyunları saymış adam :D. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tam da tahmin yürütecektim :D ahahaha return of darkness Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 eregorn2 said: tam da tahmin yürütecektim :D ahahaha return of darkness ehe ehe :D. Aa kuzen bile tanımamış. sansür ilk öğrenen sensin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İlk ben bildim bana 100 puan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arma said: İlk ben bildim bana 100 puan. Hayır ilk sufle bildi sana 90 ona 100 sdf. Hadi beyler bi makara yapayım da empatın sayfası kadar olsun bu topik :P. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İskender dedim ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 adam soyadını bile bildi 150 puan armaya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arma said: İskender dedim ya O yeterli değil işte :P. İskender ama hangi İskender? Uğur İskender? :P. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ana adı baba adı da söyle tam olsun ne dersin? adreste ver çekinme nufüs müdürlüğü zati burası töbe töbe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben bilgilerine baktığımda daha Uğur İskender yazmıyordu. Önceki topicten hatırladığım kadarıyla İskender dedim. dolayısıyla puanım 200 e kadar çıktı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: ana adı baba adı da söyle tam olsun ne dersin? adreste ver çekinme nufüs müdürlüğü zati burası töbe töbe Ok verelim anne Mualla, baba Tahsin. Tuttu mu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: ana adı baba adı da söyle tam olsun ne dersin? adreste ver çekinme nufüs müdürlüğü zati burası töbe töbe Tabe nan anne adıyla baba adını da vericek kabul etmiyom yoksa. Hem nerden bilecem belki salladı. Yok öyle ne kadar ekmek o kadar köfte. Adres de veririm. Biri istemişti verdim hatta ciddiyim.gif. Arma said: Flassh said: ana adı baba adı da söyle tam olsun ne dersin? adreste ver çekinme nufüs müdürlüğü zati burası töbe töbe Ok verelim anne Mualla, baba Tahsin. Tuttu mu? A a söylerdim de sakıncalı olmasın :P. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Sakıncalı falan derken o a a ile bişey mi ima ediyorsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.