Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ayrica sicarken oyuna devam edebilmek cok onemli bi kriterdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Anelor said: arezd said: Arkadaşlar bu Ps3'e çıkan unique oyunların sayısı gitgide azaldı. Sanırım bu platforma oyun yapımı biraz maliyetli ve badireli imiş sebep bu mudur acaba? Elimde fena sayılmicak bir pc var ve bu sepepten son gunlerde ps3'ü satmayı düşünmekteyim.Bu durum ne kadar böyle devam eder ya da GoW3 için ps3ü tutmaya değer mi sizce? Hani zaten bence ps3'de daha çok kapışmalı oyunlar daha eğlenceli. E uzun bir süre de evinize gelen giden olmadığı zaman can sıkıyor bu durum gerçekten de. Yorumlarınızı bekliyorum. konu bu. 10 yasindaki OF GRAFIKLERE BAK SUPER OYUN bebe mantigindan uzaklasmak konuya baska bi yonden deginmek adina verdim ornegi skti cunku artik bu forumdada onlarca kere tartisildi bu grafik meselesi SS ler kondu herkez olabildigince uzaga isemeye calisali cok oldu birazda esas amac olan eglenceye baksak diyorum şu topicte "10 yasindaki OF GRAFIKLERE BAK SUPER OYUN bebe mantigi" yapılıyo olduğuna inanman için oyunlar hakkında "yok onun grafiği boktan şununki daha güzel,o yüzden bu oyun da daha güzel" tarzı bi muhabbet çeviriyo olmamız gerekirdi lakin biz burda pc ve konsol donanım karşılaştırması yapıyoruz.. hayır gidip te pcdeki en baba oyunları kapatıp saatlerce pspde pokemon oynayan adama söyleme bari bunu. şurda gidişatı saptıran tek kişi sensin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 abicim bak adam gibi tartisip konusucaksak gel sabaha tartisalim ole gereksiz gereksiz atarlanma gerilimi yukseltme asabini bozma adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kime ne sebepten atar yapıyım ya durup dururken,tartışıyoduk zaten, senin alakasız şekilde konuyu donanımdan kullanım rahatlığına çekerek saptırmana değindim gayet "atarsız" bi dilde. daha sonrasında da donanım karşılaştırması yapan adamlara gelip "10 yaşında bebe gibi oyunların grafiğine göre yorum yapıosunuz vs" diye atar yapan sen değil misin burda ayrıca? bi de asabın bozulsa noluyo acaba ? fikirtepe mode: on ? neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 of kari gibi dir dir tamam pes ettim pardon ozur diliyoru ps3 controllerindan kasamicam sana cevap yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar