hozceri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Artariel said: euda non-ladder Ber lazım Aksam yuklucem d2 yi ber vardı 10-15 tane tabi charlar silinmedi ise 1 aydan fazladır girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 3 ayda bir ladder resetliyolar ben de bi daha açamam diye paso non ladder takılıyom artık. barbar ve palam hariç bütün çarlarım uçmuş ona üzüldüm be. sorceress hayvandı resmen, bi merc yapmıştım şu resleri kıran auraya sahip silahı koymuştum. hayvanlar gibi vuruyordu ve deli armoru vardı. cold immunelerin immunesi kırılıyodu her bişeyi kesiyodum. şimdi barbla her bişeyi kesiyom last wish ve grief var elimde dimensional blade üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Artariel said: 3 ayda bir ladder resetliyolar ben de bi daha açamam diye paso non ladder takılıyom artık. barbar ve palam hariç bütün çarlarım uçmuş ona üzüldüm be. sorceress hayvandı resmen, bi merc yapmıştım şu resleri kıran auraya sahip silahı koymuştum. hayvanlar gibi vuruyordu ve deli armoru vardı. cold immunelerin immunesi kırılıyodu her bişeyi kesiyodum. şimdi barbla her bişeyi kesiyom last wish ve grief var elimde dimensional blade üstünde97 hammerdin var yani silinmedi ise melee silah ve itemlarıda var ustunde duruyorsa gemler olucaktı onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yükledim d2 yi ber isteyen aksam d3 den dürtsün yarın aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar