_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ulan ne bicim guruhsunuz buldunuz yuklenin adama ha sirf amac da post kasip dijital penisini buyuteceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 adımı vermesene tamam post kasak diye konu aç dedim ama ad vermek yoktu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 THiM said: PowerfulDarkness said: Holy said: o dediğin terimler de "ben herşeyi orjinal olarak telaffuz etmeyi seviyorum eki eki" diyen insanlar yüzünden ortaya çıkmış bilmem farkında mısın forvırd diyemeyip forvet forvet demiş sonra bu insanlar, al sana olmuş forvet knockout'a dili dönmemiş ama orjinal telaffuz edicek ya, durur mu hiç hemen yapıştırmış nakavt diye free kick derken bunu birleştirip frikik yapalım demiş yani bugün o kelimeler bu kadar yaygın kullanılıyosa geçmişteki sen ve senin gibiler yüzündendir. Knokout'u nasıl orjinal olarak nakavt diye telaffuz edebilirsiniz? Dili dönmüyorsa böyle işlere kalkışmayacakmış o zaman. Hem zamanında resmileştirmeseylermiş bu dili. Hem dilinin dönmemesiyle özentiliğin ne alakası var arkadaşım? ben bu kısımda kaldım, bağlantıyı kuramadım, aklım almadı yani kınokaut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: bu topic silindiğinde yada garbage e taşındığında belli bi süre sonra postlarınız gidicek kasmayın. Silinmesin yahu, garbıça falan gitsin. Benim derdim post değil :( . Bu anı unutmak istemiyorum :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://img170.imageshack.us/img170/2531/zealot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh için üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sufle said: Flassh için üzülüyorum :( bombayı patlatıyorum aynı evde yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben şahsen gayet eğlendim.Cidden post kasma amaçlı atan varsa o onun ayıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 THiM said: PowerfulDarkness said: Holy said: o dediğin terimler de "ben herşeyi orjinal olarak telaffuz etmeyi seviyorum eki eki" diyen insanlar yüzünden ortaya çıkmış bilmem farkında mısın forvırd diyemeyip forvet forvet demiş sonra bu insanlar, al sana olmuş forvet knockout'a dili dönmemiş ama orjinal telaffuz edicek ya, durur mu hiç hemen yapıştırmış nakavt diye free kick derken bunu birleştirip frikik yapalım demiş yani bugün o kelimeler bu kadar yaygın kullanılıyosa geçmişteki sen ve senin gibiler yüzündendir. Knokout'u nasıl orjinal olarak nakavt diye telaffuz edebilirsiniz? Dili dönmüyorsa böyle işlere kalkışmayacakmış o zaman. Hem zamanında resmileştirmeseylermiş bu dili. Hem dilinin dönmemesiyle özentiliğin ne alakası var arkadaşım? ben bu kısımda kaldım, bağlantıyı kuramadım, aklım almadı yani Valla arkadaş öyle birşey söyledi ki ben de zar zor cevaplayabildim :D. Ama dediğim gibi benim her lafa verilecek cevabım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nakerebanarimasen said: ulan ne bicim guruhsunuz buldunuz yuklenin adama ha sirf amac da post kasip dijital penisini buyuteceksiniz NEW TARGET DETECTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nakerebanarimasen said: ulan ne bicim guruhsunuz buldunuz yuklenin adama ha sirf amac da post kasip dijital penisini buyuteceksiniz bu ne la asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nakerebanarimasen said: ulan ne bicim guruhsunuz buldunuz yuklenin adama ha sirf amac da post kasip dijital penisini buyuteceksiniz Ne diyon argadaşım sen post kasan mı var burda biz iletişim kurmaya çalışıyoruz sadece. KINAKAVT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: THiM said: PowerfulDarkness said: Holy said: o dediğin terimler de "ben herşeyi orjinal olarak telaffuz etmeyi seviyorum eki eki" diyen insanlar yüzünden ortaya çıkmış bilmem farkında mısın forvırd diyemeyip forvet forvet demiş sonra bu insanlar, al sana olmuş forvet knockout'a dili dönmemiş ama orjinal telaffuz edicek ya, durur mu hiç hemen yapıştırmış nakavt diye free kick derken bunu birleştirip frikik yapalım demiş yani bugün o kelimeler bu kadar yaygın kullanılıyosa geçmişteki sen ve senin gibiler yüzündendir. Knokout'u nasıl orjinal olarak nakavt diye telaffuz edebilirsiniz? Dili dönmüyorsa böyle işlere kalkışmayacakmış o zaman. Hem zamanında resmileştirmeseylermiş bu dili. Hem dilinin dönmemesiyle özentiliğin ne alakası var arkadaşım? ben bu kısımda kaldım, bağlantıyı kuramadım, aklım almadı yani Valla arkadaş öyle birşey söyledi ki ben de zar zor cevaplayabildim :D. Ama dediğim gibi benim her lafa verilecek cevabım vardır. HOBALEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nakerebanarimasen said: ulan ne bicim guruhsunuz buldunuz yuklenin adama ha sirf amac da post kasip dijital penisini buyuteceksiniz ahauah dijital dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Popeye said: tam velede bak tarzi yaklasacaktim ama yasina gore fazlasiyla olgun mesajlari var devam bence seni ezmelerine izin verme ayrica sizde cok fazla yuklenmeyin ayiptir Yahu fazla büyük görüyor kendini sorun orda işte eheh. Ben kendimi fiziksel olarak değil zihinsel olarak büyük ve olgun görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Fistan said: nakerebanarimasen said: ulan ne bicim guruhsunuz buldunuz yuklenin adama ha sirf amac da post kasip dijital penisini buyuteceksiniz NEW TARGET DETECTED abow *ictik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Ona reşit diyok biz. Reşit gel evladım. Ne farkeder 18le 17 yaşın arasında çok da fark olmasa gerek. İyi 10 ay sonra görüşecez arkadaşlar kiss.gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: THiM said: PowerfulDarkness said: Holy said: o dediğin terimler de "ben herşeyi orjinal olarak telaffuz etmeyi seviyorum eki eki" diyen insanlar yüzünden ortaya çıkmış bilmem farkında mısın forvırd diyemeyip forvet forvet demiş sonra bu insanlar, al sana olmuş forvet knockout'a dili dönmemiş ama orjinal telaffuz edicek ya, durur mu hiç hemen yapıştırmış nakavt diye free kick derken bunu birleştirip frikik yapalım demiş yani bugün o kelimeler bu kadar yaygın kullanılıyosa geçmişteki sen ve senin gibiler yüzündendir. Knokout'u nasıl orjinal olarak nakavt diye telaffuz edebilirsiniz? Dili dönmüyorsa böyle işlere kalkışmayacakmış o zaman. Hem zamanında resmileştirmeseylermiş bu dili. Hem dilinin dönmemesiyle özentiliğin ne alakası var arkadaşım? ben bu kısımda kaldım, bağlantıyı kuramadım, aklım almadı yani Valla arkadaş öyle birşey söyledi ki ben de zar zor cevaplayabildim :D. Ama dediğim gibi benim her lafa verilecek cevabım vardır. Abi deme bence onu bi daha :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Ben kendimi fiziksel olarak değil zihinsel olarak büyük ve olgun görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Abi niye sadece benim yazdıklarıma cevap veriyosun :( . Benim suçum ne :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Abi niye sadece benim yazdıklarıma cevap veriyosun :( . Benim suçum ne :((((((( AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 eralp seni sevdi anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Seni sevdi bence.İsmin özenti değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar