PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Anubisath said: omfg ne biçim sayfa deiştiriyo lan topic,okumayla yetişemiyorum =D arada kaynayıp post kasayım ben de bari,selam Sen onu bir de bana sor. Yorumları okuyup alıntı yapıyorum bir de bakıyorum ki topic sayfa atlamış =D. Eralp said: PowerfulDarkness said: Eralp said: peki ya gol ne olacak? SORUYORUM NE OLACAK? Girdi olabilir mesela :P. Bu arada yaş 17. Girdi ne abi, döverler kahvede. Türk kültürü işte. Top girdi olabilirdi mesela :P. vaniLLe said: Knight Online mi oynuyon bilader? Evet zamanında oynadım da nerden çıktı şimdi bu? Eralp said: Adam alıntılarla uğraşmaktan yazmak istediğini yazamıyo zaten. Uçuyo gidiyo konu. Benim elim uzundur her yere ulaşır sen merak etme =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 "The Blue Casket" said: Sevin abi bu adamı çok hırpalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Biz burda KOcuları sevmeyiz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mutabakata varıldığında hepimiz camdan aşağı atlayalım :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 knight online oynuyomusun sorusu artık is basvurularında bile soruluyo.. kisilik tanımlamak icin cok onemli bilgiler verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sufle said: Anubisath said: adam ölmüş yalnız,yazamamış bi daha diyosun. girdiği zaman gör bakalım kaç tane alıntıyla çılgın bi mesaj döşicek sdf İLERİGÖRÜŞLÜLÜK BÖYLE BİRŞEY sdfsklfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: bu arada povurfuglitarknes eyw hacum kaç aydır kasamadım postları sayende kasıyorum (: Aga desek kızarsın x_x. vaniLLe said: adam degil, cocuk daha o=) Çocuk ruhlu biriyim ama çocuk değilim. Eralp said: Biz burda KOcuları sevmeyiz dostum. Sevmeyebilirsiniz. Ee yani ben ne yapayım şimdi. KOcuları sevmiyorsan konularıma mesaj atma sen de bundan sonra. Hem ayrıca ben tek bir oyuna bağlı kalmam. Yani aslında oyuna aşırı kaptırırsam kendimi sırf o oyuna bağlı kalırım ama şimdiye kadar Knight Online, çok kısa olarak Ultima Online, Cabal Online, World of Warcraft Online Private Servers ve şu an Warhammer Online: Age of Reckoning Trial oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Haydaaa kovulduk iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arkadaş kendisini etrafında basın ordusu varmış gibi hissedecek bu gidişle sorular peş peşe :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Sevmeyebilirsiniz. Ee yani ben ne yapayım şimdi. KOcuları sevmiyorsan konularıma mesaj atma sen de bundan sonra. O zaman nasıl post kasarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 huu çok yahşi :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: vaniLLe said: adam degil, cocuk daha o=) Çocuk ruhlu biriyim ama çocuk değilim. ahahahaha kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Haydaaa kovulduk iyi mi. Kovmadım. Seçenek sundum sadece. Eğer sevmiyorsan konularıma mesaj da yazmayabilirsin. KOcuları sevmediğinizi söyleyen sen değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Pawırful said: Hem ayrıca ben tek bir oyuna bağlı kalmam. Yani aslında oyuna aşırı kaptırırsam kendimi sırf o oyuna bağlı kalırım ama şimdiye kadar Knight Online, çok kısa olarak Ultima Online, Cabal Online, World of Warcraft Online Private Servers ve şu an Warhammer Online: Age of Reckoning Trial oynuyorum. da bunu kim sordu?? nerden esti de anlatıosun.. hem boyle ozenti oyunlar oynamaya utanmıomusun cişarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ya ben powerfuldarkness ile iyi anlaşmak istiyodum ama yazdığım yanlış şeyler sonucunda beni sevmedi sanırsam :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tenekeadam said: PowerfulDarkness said: Sevmeyebilirsiniz. Ee yani ben ne yapayım şimdi. KOcuları sevmiyorsan konularıma mesaj atma sen de bundan sonra. O zaman nasıl post kasarız? Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 YOOOV YOOOV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 screwy said: Pawırful said: Hem ayrıca ben tek bir oyuna bağlı kalmam. Yani aslında oyuna aşırı kaptırırsam kendimi sırf o oyuna bağlı kalırım ama şimdiye kadar Knight Online, çok kısa olarak Ultima Online, Cabal Online, World of Warcraft Online Private Servers ve şu an Warhammer Online: Age of Reckoning Trial oynuyorum. da bunu kim sordu?? nerden esti de anlatıosun.. hem boyle ozenti oyunlar oynamaya utanmıomusun cişarı.. Adam iyice moda girdi.Hayat hikayesini anlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil. dedi veled. saygi duyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: İnsan olacaksın önce. PowerfulDarkness said: İnsan olacaksın PowerfulDarkness said: İnsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Ya ben powerfuldarkness ile iyi anlaşmak istiyodum ama yazdığım yanlış şeyler sonucunda beni sevmedi sanırsam :( . :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil. PowerfulDarkness said: Birşeye dikkat ettim yanlız kendi profilime nickime tıklayarak bakınca 105 mesaj gözüküyor MyPati'den bakınca 125. Bunun nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tüm pati karanlığın etkisine girdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar