Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya olm ticaret yapıyorum şurda 2 dk karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ooo KO da adres vermisligi var kacın... fıssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dartanian said: PowerfulDarkness said: Eralp said: Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Geçmem, kimse kusura bakmasın. Sende kusur çok olduğu için ister istemez görüyoruz hacı :S Ben kusurlu olduğumu düşünmüyorum. Aynı zihniyette olduğunuz için size öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben baydım hakkaten ha. Kendini tekrar ediyorsun sayın pavırful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: "The Blue Casket" said: PowerfulDarkness said: Eralp said: Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Geçmem, kimse kusura bakmasın. Ben bakarım arkadaş yersen. Baksan kim yazar? GÖNÜL YAZAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yok mu bizim soyle slycan ben senarious falan bi fotomuz ortama bi aoe fear ataydm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/0e65d5e322bd2dd3b661492df2bd98071226027696_full.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 "The Blue Casket" said: PowerfulDarkness said: MADBOY said: Senin arkadasin var mi bilader ? Arkadaşlar yeter artık. Maksimum sinirlenme limitine sahip bir insanın sınırlarını zorluyorsunuz :@. Var tabi neden olmasın. Ben insan değil miyim!!! :@:@:@. Maksimum sinirlenince ne oluyor ? Maksimum sinirlenme limiti. Yani çok sabırlı insanlar. Fistan said: baydın powerfulya. ben gidiyorum bye İyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: 10 knt karsılıgı karanlıgın feys i veririr 10 lira karsılıgı msn i 100 lira karsılıgı ev adresi ömleriniz bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yanlıs kullanma turkceyi sinirlenme ust limiti ile sinirlenme alt limiti de maximum sinirlenme limiti ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/33082afb59b9c18f414729c1f7eb96e91226027981_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Sana aşkım minimum minimum minimum Sana öfkem maksimum maksimum maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Fistan said: baydın powerfulya. ben gidiyorum bye İyi edersin. BAQ ÇOCUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 MADBOY said: Degilsin. ONCE INSAN OLACAKSIN. http://3.bp.blogspot.com/_IdE-xwjB1Kc/RtEo6KwLzPI/AAAAAAAACdY/uqJE2uitths/s400/_images_uploads_claretyconsulting_angry_face.JPG İnsan olmayan ben değil sen ve senin gibilerdir koçum hadi şimdi ikile. Eralp said: Ben baydım hakkaten ha. Kendini tekrar ediyorsun sayın pavırful. Buna siz sebep oluyorsunuz. Bayılan gitsin. Konu asıl amacından saptı zaten. screwy said: yanlıs kullanma turkceyi sinirlenme ust limiti ile sinirlenme alt limiti de maximum sinirlenme limiti ne lan "Maksimum sinirlenme limitine sahip kişiler" nesi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: MADBOY said: Degilsin. ONCE INSAN OLACAKSIN. http://3.bp.blogspot.com/_IdE-xwjB1Kc/RtEo6KwLzPI/AAAAAAAACdY/uqJE2uitths/s400/_images_uploads_claretyconsulting_angry_face.JPG İnsan olmayan ben değil sen ve senin gibilerdir koçum hadi şimdi ikile. Eralp said: Ben baydım hakkaten ha. Kendini tekrar ediyorsun sayın pavırful. Buna siz sebep oluyorsunuz. Bayılan gitsin. Konu asıl amacından saptı zaten. screwy said: yanlıs kullanma turkceyi sinirlenme ust limiti ile sinirlenme alt limiti de maximum sinirlenme limiti ne lan "Maksimum sinirlenme limitine sahip kişiler" nesi yanlış? http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire2/dc199f19d1872c2949b6dc8b129be4bc1226028786_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Fistan said: baydın powerfulya. ben gidiyorum bye İyi edersin. http://shanghaiist.com/attachments/shang_jay/0810rage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 MADBOY!a koçum demiş abov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: "The Blue Casket" said: PowerfulDarkness said: Eralp said: Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Geçmem, kimse kusura bakmasın. Ben bakarım arkadaş yersen. Baksan kaç yazar? Ovv ayar almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Genc, bir onceki sayfada adres veriyorum demistin, adres istedim cevap yok, simdi kocum diyorsun, haddini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: farklı farklı küfürleştiğim insanlara ev adresini verdim defalarca. PowerfulDarkness said: farklı farklı küfürleştiğim insanlara verdim defalarca. PowerfulDarkness said: farklı farklı insanlara verdim defalarca. olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @MADBOY karanlığın menajeri benm o gibi durumlarda bana başvur 70 e bırakırım adresi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 evet madboya om den adres ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 lölölölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar