Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Ben batmıyorum arkadaşlar batırmaya çalışıyorlar. said: yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbayımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Eralp said: PowerfulDarkness said: burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. burtonesk, arkadaşlarını iyi seçmelisin. Sen de benimle arkadaş olma şansını kaybettin. Abi yapmaaaaa :(:(:(:(:((( daha feysbuktan ekliyeceğdim :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o seni kaybetti eralp asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Geçmem, kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 10 knt karsılıgı karanlıgın feys i veririr 10 lira karsılıgı msn i 100 lira karsılıgı ev adresi ömleriniz bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Eralp said: Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Geçmem, kimse kusura bakmasın. Ben bakarım arkadaş yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Abi yapmaaaaa :(:(:(:(:((( daha feysbuktan ekliyeceğdim :(:(:( Kendi kayberder eralp boşver.Sana karanlık mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: 10 knt karsılıgı karanlıgın feys i veririr 10 lira karsılıgı msn i 100 lira karsılıgı ev adresi ömleriniz bekliyorum Ben arkadaş olmak istiyorum ama ne yapmalıyım :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Eralp said: Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Geçmem, kimse kusura bakmasın. Sende kusur çok olduğu için ister istemez görüyoruz hacı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 alıntının yolda olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 20 liraya ayarlarım sana eralp o da karanlık seni sevdi diye yoksa başkalarına daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 MADBOY said: Senin arkadasin var mi bilader ? Arkadaşlar yeter artık. Maksimum sinirlenme limitine sahip bir insanın sınırlarını zorluyorsunuz :@. Var tabi neden olmasın. Ben insan değil miyim!!! :@:@:@. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: MADBOY said: Senin arkadasin var mi bilader ? Arkadaşlar yeter artık. Maksimum sinirlenme limitine sahip bir insanın sınırlarını zorluyorsunuz :@. Var tabi neden olmasın. Ben insan değil miyim!!! :@:@:@. Maksimum sinirlenince ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Var tabi neden olmasın. Ben insan değil miyim!!! :@:@:@. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: PowerfulDarkness said: Eralp said: PowerfulDarkness said: burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. burtonesk, arkadaşlarını iyi seçmelisin. Sen de benimle arkadaş olma şansını kaybettin. Abi yapmaaaaa :(:(:(:(:((( daha feysbuktan ekliyeceğdim :(:(:( Üzgünüm sen de diğer arkadaşlar gibi dalga peşindesin. Benimle dalga geçen insanlarla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 neyse evet fazla uzatmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 baydın powerfulya. ben gidiyorum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Degilsin. ONCE INSAN OLACAKSIN. http://3.bp.blogspot.com/_IdE-xwjB1Kc/RtEo6KwLzPI/AAAAAAAACdY/uqJE2uitths/s400/_images_uploads_claretyconsulting_angry_face.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Var tabi neden olmasın. Ben insan değil miyim!!! :@:@:@. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: 10 knt karsılıgı karanlıgın feys i veririr 10 lira karsılıgı msn i 100 lira karsılıgı ev adresi ömleriniz bekliyorum Sorun değil bunların hepsini ben de verebilirim. Üstelik üzerine birşey de istemem. Ne varmış yani ben Knight Online'da ciddi olarak farklı farklı küfürleştiğim insanlara ev adresimi verdim defalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kafaya fazla darbe almışın belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ver, gelip kapidan alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 "The Blue Casket" said: PowerfulDarkness said: Eralp said: Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Geçmem, kimse kusura bakmasın. Ben bakarım arkadaş yersen. Baksan kaç yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben insan deiil miyim Ben kulun deiil miyim Tanrim, Dünyaya beni sen attin Cile cektirdin Derman arattin Madem unutacaktin, Beni neden yarattin Bende mutlu olmak istemezmiydim iu yalanci dünyada Yüce adalet böyle olurmu tanri kulunu hiç unutur mu... Bende gülmek isterim Bende sevmek isterim Beni sen kullarina oyuncakmi yarattin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar