Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özenti bir milletiz...

PowerfulDarkness

Öne çıkan mesajlar

sufle said:

PowerfulDarkness said:

vaniLLe said:

dostum agzindakini cikar önce, sonra konusursun.
dikkat et cikarirken ergen sivilcelerin patlamasin.

Benim ağzımda birşey yok merak etme. Ama senin olabilir şu an. Malum herşeyi belaltına çeken sizsiniz. Ağzınızda birşey olması da muhtemel :).

TERBİYESİZLİK
SEVİYESİZLİK DİZ BOYU LAN.

KENDİNE GEL OLM SAÇMALADIN İYİCE hadi sen yaşına uygun sitelere falan git ergenlik için lazım yürü

BAN! BAN! BAN !

Bu laflar size daha çok yakışıyor. Herşeyi belaltına çektiğiniz için. Ben yaşıma göre çok olgunum. O yüzden burası iyidir :). Ne var yani hep siz mi seviyesiz olacaksınız. Biz de kendimizi forumun akışına bırakalım dedik ve sonucu hep beraber gördük.
Sosyal ağlarda paylaş

PowerfulDarkness said:

burtonesk said:

bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama.

Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim.

foto koysana merak ettik seni
Sosyal ağlarda paylaş

PowerfulDarkness said:

burtonesk said:

bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama.

Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim.

burtonesk, arkadaşlarını iyi seçmelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

PowerfulDarkness said:

burtonesk said:

başta kaşınmışsın, sonra gayet de güzel kaşımışlar. gg
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

PowerfulDarkness said:

burtonesk said:

foto koysana merak ettik seni

Fotom yok.
Eralp said:

PowerfulDarkness said:

burtonesk said:

burtonesk, arkadaşlarını iyi seçmelisin.

Sen de benimle arkadaş olma şansını kaybettin.
Popeye said:

PowerfulDarkness said:

Ya ben gerçekten sapıkça duygular beslemeyerek kurmuştum o cümleyi. Yanlış yerlere çekildi hemen. İnsanların kafasında zıt bir düşünce oluştu benim hakkımda.

kıvırmayacaksın sözünün arkasında duracaksın

Ben sözümün arkasında duruyorum zaten. Eğer kurduğum cümleyi belaltı olarak düşünüp kursaydım sonuna kadar arkasında dururdum. Arkadaş yutkunma dedi ben de ağzına almak dedim. Gayet normal. Tabi bu normal insanlara göre böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...