Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dışarı çıkamıyorum yahu geç kalıcam, kilitlensin bu topic :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asteroth said: http://img19.imageshack.us/img19/2422/yodao.jpg abov efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Topiğin bağımlısı oldum aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://irregularbloggers.files.wordpress.com/2008/12/kamina.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 post kasmayı çok sevdm aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sufle said: PowerfulDarkness said: vaniLLe said: dostum agzindakini cikar önce, sonra konusursun. dikkat et cikarirken ergen sivilcelerin patlamasin. Benim ağzımda birşey yok merak etme. Ama senin olabilir şu an. Malum herşeyi belaltına çeken sizsiniz. Ağzınızda birşey olması da muhtemel :). TERBİYESİZLİK SEVİYESİZLİK DİZ BOYU LAN. KENDİNE GEL OLM SAÇMALADIN İYİCE hadi sen yaşına uygun sitelere falan git ergenlik için lazım yürü BAN! BAN! BAN ! Bu laflar size daha çok yakışıyor. Herşeyi belaltına çektiğiniz için. Ben yaşıma göre çok olgunum. O yüzden burası iyidir :). Ne var yani hep siz mi seviyesiz olacaksınız. Biz de kendimizi forumun akışına bırakalım dedik ve sonucu hep beraber gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: post kasmayı çok sevdm aga aga amacımız o değil saptırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: beyler azcik uzuleceksiniz ama japoncasainda 8000den fazla diyor... demekki neymis amerikan goku daha guclu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://i.neoseeker.com/mgv/152409-Kilik%2064/409/23/kamina.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 karanlık gttkçe batıyorsun roket yörünge anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. foto koysana merak ettik seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 NOLUYO LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://www.rombocket.com/VARITY/hotblood.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. burtonesk, arkadaşlarını iyi seçmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Ya ben gerçekten sapıkça duygular beslemeyerek kurmuştum o cümleyi. Yanlış yerlere çekildi hemen. İnsanların kafasında zıt bir düşünce oluştu benim hakkımda. kıvırmayacaksın sözünün arkasında duracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Şuraya bak topicin akışına göre şakayla karışık bir cümle kuralım dedik. Hemen belaltına çekildi. Daha kendimi savunmalarım okunmadan topic 2-3 sayfa birden arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Alıntı işinden vazgeçmelisin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: karanlık gttkçe batıyorsun roket yörünge anladın? Ben batmıyorum arkadaşlar batırmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. başta kaşınmışsın, sonra gayet de güzel kaşımışlar. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dartanian said: PowerfulDarkness said: burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. foto koysana merak ettik seni Fotom yok. Eralp said: PowerfulDarkness said: burtonesk said: bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Kaşınan ben değilim. Arkadaşların kaşıma duyguları kabarmış sadece. Ama hiç uğraşmasınlar ben kolay kaşınacak biri değilim. burtonesk, arkadaşlarını iyi seçmelisin. Sen de benimle arkadaş olma şansını kaybettin. Popeye said: PowerfulDarkness said: Ya ben gerçekten sapıkça duygular beslemeyerek kurmuştum o cümleyi. Yanlış yerlere çekildi hemen. İnsanların kafasında zıt bir düşünce oluştu benim hakkımda. kıvırmayacaksın sözünün arkasında duracaksın Ben sözümün arkasında duruyorum zaten. Eğer kurduğum cümleyi belaltı olarak düşünüp kursaydım sonuna kadar arkasında dururdum. Arkadaş yutkunma dedi ben de ağzına almak dedim. Gayet normal. Tabi bu normal insanlara göre böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Kaşınan ben değilim. PowerfulDarkness said: Kaşınan ben PowerfulDarkness said: Kaşınan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Senin arkadasin var mi bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar