Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arma said: Seni kandırmışlar biz özenti değiliz. Aga özenti muhabbetini aştık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 screwy said: PowerfulDarkness said: vaniLLe said: said: Ayar yemek isteyen yer. Kaşınmayacaksın uslu duracaksın ayar da yemeyip keyfine bakacaksın. Ya da lafını yiyip susacaksın AMA HEPSINDEN ÖNCE..... *yutkunur* INSAN OLACAKSIN! Yutkunmadan önce ağzına alma faslı var tabi :D. İNSAN OLACAKSIN olmaz o benim lafım da da da :D.yuru lan DH ye gelme buralara bi daa.. geyik atalım dedik terbiyesizlestin.. Terbiyesizleşen ben değilim sizin zihniniz. Fistan said: PowerfulDarkness said: Saçmalamayın ya ben o anlamda mı dedim. NE MAL OLDUGUNU ANLADIK AİLE TERBİYENİ TEACHLEMEDEN GELME Bİ DAHA BURAYA U Z A Beni kendinizle karıştırmayınız. Mal olan herşeyi aynı yöne çeken insanlardır. Aile terbiyem sizi ilgilendirmez. Ben neyi ne anlamda söylediğimi biliyorum gerisi boş. Ayrıca benim DH'e gitmeme gerek yok ben hala ordayım zaten. sufle said: PowerfulDarkness said: sufle said: İNSAN OL GÜÇLÜ KARANLIK ÖNCE. Ben insanım. İnsan olmayan bir varlık görmek istiyorsan aynaya bakarsın (:D. öf kes ya. cidden dh'ye geri dön sen. Benim nerede duracağım sizi zerre kadar alâkadar etmez. Saçma sapan konuşmayı kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Adamın fazla üzerine gitmeyin de pati bir efsane üyesini daha kaybetmesin :( . one gittiginden beri forum cok dramasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tenekeadam said: Neye şaşırdıklarını merak ettim. Hangi bölümdü o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eternalus said: bu topik kitlenmeden garbaja gitsin. birazını okudum çok eğlendim, devam etsin Sen okudun biz yaşadık dostum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: vaniLLe said: dostum agzindakini cikar önce, sonra konusursun. dikkat et cikarirken ergen sivilcelerin patlamasin. Benim ağzımda birşey yok merak etme. Ama senin olabilir şu an. Malum herşeyi belaltına çeken sizsiniz. Ağzınızda birşey olması da muhtemel :). TERBİYESİZLİK SEVİYESİZLİK DİZ BOYU LAN. KENDİNE GEL OLM SAÇMALADIN İYİCE hadi sen yaşına uygun sitelere falan git ergenlik için lazım yürü BAN! BAN! BAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 screwy said: Eralp said: Adamın fazla üzerine gitmeyin de pati bir efsane üyesini daha kaybetmesin :( . one gittiginden beri forum cok dramasız Hakkaten ya :( . Onun hangi saçım daha güzel topiğini unutamıyorum :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 screwy said: Eralp said: Adamın fazla üzerine gitmeyin de pati bir efsane üyesini daha kaybetmesin :( . one gittiginden beri forum cok dramasız Heracles vardı bide. Nooldu yav o intihar mı ettiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Otrivine said: PowerfulDarkness said: Ben komik olur diye yazmıştım kimse gülmeyince karı gibi kıvırmak zorunda kaldım. Bravo diyoruz (:P) Bu mesaj bana ait değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Şizofreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 screwy said: Eralp said: Adamın fazla üzerine gitmeyin de pati bir efsane üyesini daha kaybetmesin :( . one gittiginden beri forum cok dramasız one demişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahahah özlemişim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://img31.imageshack.us/img31/6338/beareatingsalmon948.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Popeye said: ben de savunmaya kalktim ne haddimeyse PowerfulDarkness said: Yutkunmadan önce ağzına alma faslı var tabi :D. İNSAN OLACAKSIN olmaz o benim lafım da da da :D. beklemezdim senden boyle bir mesaj :(( Ya ben gerçekten sapıkça duygular beslemeyerek kurmuştum o cümleyi. Yanlış yerlere çekildi hemen. İnsanların kafasında zıt bir düşünce oluştu benim hakkımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o simdi asker =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 savuncam savunamıyorum da batırdın konuyu hayvanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 canı neler ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Fistan said: PowerfulDarkness said: Saçmalamayın ya ben o anlamda mı dedim. NE MAL OLDUGUNU ANLADIK AİLE TERBİYENİ TEACHLEMEDEN GELME Bİ DAHA BURAYA U Z A sozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 TUTMAYIN KUCUK ENISTEYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asteroth said: http://img31.imageshack.us/img31/6338/beareatingsalmon948.jpg Ehahaha abi sen de bu topiğin demirbaşlarındansın hakkaten :D . (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Ya ben gerçekten sapıkça duygular beslemeyerek kurmuştum o cümleyi. Yanlış yerlere çekildi hemen. İnsanların kafasında zıt bir düşünce oluştu benim hakkımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs195.snc1/6574_98922817613_687407613_1875169_3335283_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bi an tam adamı koruyacaktım, acımıştım ama sonra baktım kendisi de kaşınmış, acımam bitti. bi an acıdım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 plazması olan marketçi çocuğu yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nakerebanarimasen said: sozluk ne sozlugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar