Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Süpriz yumurta gibi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tikky cemal de birazdan damlarsa buraya ana haberlik olur bu topic :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 günün bomba topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 aa söylenmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çelik ayna de bari de tam olsun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 CİPS KOLA KİLİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 durun karanlık maranlık ama burda savunmam lazım lafı ağzına alman lazım demek istedi bşka yerden yüklenin çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Topic silinicek, pati bir efsane konusunu daha kaybedicek diye çok korkuyorum ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://img19.imageshack.us/img19/2422/yodao.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hahaha çok güldüm ya.Samuray panda topicigi gibi olsun bu.Hep kalsın ortalıkta.Açıp açıp güleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Ben komik olur diye yazmıştım kimse gülmeyince karı gibi kıvırmak zorunda kaldım. Bravo diyoruz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tenekeadam said: Çocukluğuna verin ya boşverin. Ya da vemeyin Yerini bil veled!! Düzgün konuş kimin veled olup olmadığı belli. Ben sizin anladığınız anlamda kurmamıştım o cümleyi. vaniLLe said: dostum agzindakini cikar önce, sonra konusursun. dikkat et cikarirken ergen sivilcelerin patlamasin. Benim ağzımda birşey yok merak etme. Ama senin olabilir şu an. Malum herşeyi belaltına çeken sizsiniz. Ağzınızda birşey olması da muhtemel :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: durun karanlık maranlık ama burda savunmam lazım lafı ağzına alman lazım demek istedi bşka yerden yüklenin çocuğa target acquired KIMI SAVUNUON NAN SEN!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Topicten kalitesizlik akıyor. Topicin en kalitesizi olarak da Asteroth'u seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asteroth said: http://img19.imageshack.us/img19/2422/yodao.jpg Aga buna rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://3.bp.blogspot.com/_1_0UDigDZkU/Sb_ZeOOx-5I/AAAAAAAAAjk/8Qsz5QIYgOo/s400/f%C4%B1st%C4%B1k.jpg Biyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 asteroth a puanım 9 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben de savunmaya kalktim ne haddimeyse PowerfulDarkness said: Yutkunmadan önce ağzına alma faslı var tabi :D. İNSAN OLACAKSIN olmaz o benim lafım da da da :D. beklemezdim senden boyle bir mesaj :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Tenekeadam said: Çocukluğuna verin ya boşverin. Ya da vemeyin Yerini bil veled!! Düzgün konuş kimin veled olup olmadığı belli. Ben sizin anladığınız anlamda kurmamıştım o cümleyi. vaniLLe said: dostum agzindakini cikar önce, sonra konusursun. dikkat et cikarirken ergen sivilcelerin patlamasin. Benim ağzımda birşey yok merak etme. Ama senin olabilir şu an. Malum herşeyi belaltına çeken sizsiniz. Ağzınızda birşey olması da muhtemel :). Olm tad kaçırma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Adamın fazla üzerine gitmeyin de pati bir efsane üyesini daha kaybetmesin :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu topik kitlenmeden garbaja gitsin. birazını okudum çok eğlendim, devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Seni kandırmışlar biz özenti değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Powerfulyeto said: Benim ağzımda birşey yok merak etme. Ama senin olabilir şu an. Malum herşeyi belaltına çeken sizsiniz. Ağzınızda birşey olması da muhtemel :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: .. Ağzınızda birşey olması PowerfulDarkness said: .. Ağzınızda birşey olması PowerfulDarkness said: .. Ağzınızda birşey olması PowerfulDarkness said: .. Ağzınızda birşey olması PowerfulDarkness said: .. Ağzınızda birşey olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar