pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arka fonada bu http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/3399/zeki-muren---kahir-mektubu-yarim-saat-suren-nadide-eser -------------------------- Esti rüzgar güneyden Sıcaktı hava o gün 3 kişilik duygunun Temeli atıldı şu gün Farkı yoktu aslında Ha o gün Ha da bugün Akıl sır erdirmemek için Direndirir her gün Gitmemek lazımdı peşinden Kopmalıydı ilk gün Sıkılmamalıydı bekleten Bekleyen her gün Uyum sınırlarında Geçmişti günler Kos koca seneler Ve devrilmeyen bedenler Sonunda bir karar Geri dönmeye yeminler Nedense beni buldu Bu illet bedenler Biri diğerine söz verdi Belki kendince Belki değil Tutulmadık sözden kime ne hayır gelir Genede bir mıh gibi Çakmıştı beynine Karşısına çıkan ilk fırsatta Deneyecekti her ne ise ...Ve tanışmak, bir bahane İstenen boyutsuz bir emare ve özgürlük duygusu kapladı her yanı Bütün duygular gibi bir gün bu da sonlanmaı Düğümler çözüldükçe ilmek ilmek Damarda kan akmaya başladığında ılık ılık Tükenen beden gelince kendine Verilen söz, bekletilen büyük güvence Dönmek lazım, tutmak lazımdı sözü Bir bekleyen için, akmayan zamanı Akıtmalı hoyratça ve gitmeli büsbütün Kime ne kalır, o da bir hoşçakal bugün büyük gün Bilmezdi ki bu bir pervane Işık buldu dönecek Deli gibi aslında mutlu ve bundan ölecek Hisleri değerinde güneş sönüp gidecek Israr ile direndi başta Özgürlük duygusu kabarana Gitmemesi içi yalvardı Gece varmadan sabaha Bu bendeki ben değil Gördüklerin yanılsama Hissetiklerini sana karşı Hissedemedim bir bütün Umrumda değil ne önemi var Bencildim büsbütün Bırakmak geldi içimden Mutlydum her geçen gün Bir tutsak, bağladım sanki Gidemedi, hissetikleri neydi Geçte olsa kararlarını kesinleştirdi Tebessümle hoşçakal dedi Bir bekleten için Bekleyen olması rahatlığı ile Söylediklerinden emin Arkasına bakmaması bile, çözüldü düğüm Öyleyse buyrun burdan yakın Bir boşluğun içinde Bırakıp kaçın Güzel sözler tesseliyse, durmayın ortalığa saçın Değildi mutlaka saçıldıysada ortalığa Geride kalan arandı orada burada Kaybettim sandığı şey Aslında hiç olmasada Farkına vardığını sandığı her an Kırdı sözleriyle ortalığı Sonra sakinlik gelince usul usul Pişmandı, bundan sakın Döndü bir şekilde İkna yada istek ile Her geldiğinde Bu ben değilim desede Sen değildin o Kapının arkasındaki İçeride kilitli kalan Sıkıtıdan patlayan Ama bir şekilde Gene içeriye tıkılan Yada sonsuza kadar Uykuya yatırılan Uyanıkken görmek Yaşamaktı sanki Halbuki en derin rüyasında Açmıştı kapıyı bellki Sonra bir şey geldi Sarstı bütün bedeni Uykunun en derin yerinde Sabah ezanıydı sanki Biraz geçte olsa Metin tabanlı bir ortamda Kararları kesindi bu defa Uyuyan içerideki en derin uykusunda Söyledi herşeyi Eğrisiyle doğrusuyla Sonra bekledi bir süre Karşısında durmasıyla Bir bekleyeni yoktu Umutsuz büs bütün Yalnızca dur Devam etme, işte hepsi bu Düğümler çözülmüş Yeterince düşünmüştü Bitmeliydi bu Sanki üzülmüştü Başlamamıştı da keza Her söylevde birinci telkin Başlamıştı yada 3 kişilik bu en belirgin Bitmemesi için elinden geleni Koymamaktı amacı ardına Gitmemesi için sabaha kadar Konuşmaktı susmayıncaya Artık manası yoktu sözlerin Kararı kesin Bir gün bir diğer gün Zaman aktı çok keskin Hislerin tek kişilik Bunu bilmeliydin Bunu hep söyledim Sen kabul etmedin 3 kişi ile başladı 2 kişi ile biten Sınıların çevresinde Büsbütün gezilen Bunları yazarken bile Bir sıkıntı vardı içimde 3 kişiye hasıl olunan Bitmeyecek mi öyleyse Bir gün daha sabaha erdi Bir diğeri de erecekti Güneş başını kaldırdı Bir ağacı gölgeledi O sabah işte farkedilecek Bütün bunlar tek kişilik Bir uyku ile bir uyanış Tek kişilik bir serzeniş Bir uyku anı Tek kişiklikti hepsi 3 te tek bir sayıdır Kim ispatlar çiftliğini? Bir adım ile yaklaşmak Binlercesine uzaklık Doğurdu, büsbütün Belli ki tak etmiş ayrılık Bekleten bekleyene Bekleyip gelmeyene Gelip gidene Gidip gelmeyince... Bir sabaha karşı herşey olup bittiğinde Güneş doğdu ve bir ağaç Gölgelendi isteksizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ellerin dert görmesin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar