Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Kablo(uydu)net modem yardımı

screwy

Öne çıkan mesajlar

bi kac sorum war size pati ahalisi..

kablosuz bi uydunet modem i alıcam.. kullandıgınız urunler nelerdir??

2. soru 2 tane desktop war evde birine modem i baglıycam ama 2. sine nasıl bir aygıtla baglantıyı gordurtebilrim?? adsl icin boyle zıvırlar gordum ama kablo icinde aynı zıvırlar calısır mı??
Sosyal ağlarda paylaş

sakın adamların bverdiği netmaster kablosuz modemi alma SAKIN!

adamların verdiği kablolu modeli al.. usrobotics fln bir router tak.. paşa paşa internet,ne gir ama sakın admaların verdiği modem ialma

orospuçocukjları bana kakazladılar modemi gittim yine eski royterı bağladım üstüste iki ader kablolu modemimsi şey duruyor görenler anlam vermeiyor ben de anlatmıyorum "zenginim biri yetmedi ikincisini aldım" fln diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hjayır bir de 2 yıllık zorunlu sözleşmem var.. modemini beğenmedim geri alın da diyemiyorsun çat diye 170 tl para alacaklarmış feshedersiem tam orospuçocxuğu bunlar elim kolumd a bağplı bak yine sinire kestyim amınopulları inşallah beni bu ürünü kullanmak zorunda kalanların hepsinin evladı kanser olurda kendi çocukalrının ölümünü görür
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

bi kac sorum war size pati ahalisi..

kablosuz bi uydunet modem i alıcam.. kullandıgınız urunler nelerdir??

2. soru 2 tane desktop war evde birine modem i baglıycam ama 2. sine nasıl bir aygıtla baglantıyı gordurtebilrim?? adsl icin boyle zıvırlar gordum ama kablo icinde aynı zıvırlar calısır mı??

Modemine şifre koy kablosuzsa görür zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...