screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bi kac sorum war size pati ahalisi.. kablosuz bi uydunet modem i alıcam.. kullandıgınız urunler nelerdir?? 2. soru 2 tane desktop war evde birine modem i baglıycam ama 2. sine nasıl bir aygıtla baglantıyı gordurtebilrim?? adsl icin boyle zıvırlar gordum ama kablo icinde aynı zıvırlar calısır mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sakın adamların bverdiği netmaster kablosuz modemi alma SAKIN! adamların verdiği kablolu modeli al.. usrobotics fln bir router tak.. paşa paşa internet,ne gir ama sakın admaların verdiği modem ialma orospuçocukjları bana kakazladılar modemi gittim yine eski royterı bağladım üstüste iki ader kablolu modemimsi şey duruyor görenler anlam vermeiyor ben de anlatmıyorum "zenginim biri yetmedi ikincisini aldım" fln diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hjayır bir de 2 yıllık zorunlu sözleşmem var.. modemini beğenmedim geri alın da diyemiyorsun çat diye 170 tl para alacaklarmış feshedersiem tam orospuçocxuğu bunlar elim kolumd a bağplı bak yine sinire kestyim amınopulları inşallah beni bu ürünü kullanmak zorunda kalanların hepsinin evladı kanser olurda kendi çocukalrının ölümünü görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahah polis olcam ben vakası dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 tek satılan marka netmaster.. peki wireless ı 2. desktop da nası gorucem asıl sorun bu gibi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 screwy said: bi kac sorum war size pati ahalisi.. kablosuz bi uydunet modem i alıcam.. kullandıgınız urunler nelerdir?? 2. soru 2 tane desktop war evde birine modem i baglıycam ama 2. sine nasıl bir aygıtla baglantıyı gordurtebilrim?? adsl icin boyle zıvırlar gordum ama kablo icinde aynı zıvırlar calısır mı?? Modemine şifre koy kablosuzsa görür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 anlamadım acıklarmısın biraz onu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ikinci desktop'a wireless alıcı alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 75 tl normal modemi. 60 lraya da lynksis marka wrtg54c ap alırsın. çok ucuza gelir ve yi de çözüm olur. ister kablo ister wireless kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 direkt olarak kablosuz kablo modem almayin. guzel bi tercihen motorola ve pozitek bi modem alip router ile bolusturun yetemenk in gosterdigi urunlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar