Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kreasyon kelimesini hep cümle içinde kullanmak istemiştim. aslında ben beğendim mor formayı, bi ara beşitaş ta giymişti mor forma, bi de ismini de beylerbeyi beşiktaş yapacaklardı felan...
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kim açtı ! adres ver kim açtı !
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,4209564
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 lan o garbage olmuş akabinde. burada gs ye atıf yok yalnız, arada kocaman bir fark var =P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ya ama o mor forma çogzel lan :( almak istiyorum
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sene 93 muş lan, ben bu formayı da hatırlıyorum, ama sadece tek maçta mı giymiştik onu hatırlamıyorum. bariz güzel formaydı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mor-lila güzel renktir, nerede mor lila hastası biri var yaratıcılık konusnda sınırlarda dolaşan biri vardır ehe bunalrı nalayı böyle.. yada bana hep bunlar denk geldi ne bleyim
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Fotoşok çıktı mertlik bozuldu azizim.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Aman abicim yaaa. NEdir bu yaw. Basit bir fotoşoğ. Ha tut ki Cemil İpaekçi GS taraftarı veya BJK taraftarı NOOLUR YANİ. ya da tut ki mor forma aldı stor'dan giydi. NEDİR ABİ??? NOOLUYO Aklı başında birileri aldı çöpe attı bunu, sonra gelip burada bi daa açtınız. Sinirlendirdiniz beni yaaa... Homofobik misiniz nesiniz. anlamadım ki..
Leoa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 homofobikler daha egilimli oluyolarmis.
Öne çıkan mesajlar