utopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aziz amca iyi adamdır, n'apsın beklenmedik anda büyükşehire geçti bornova'dan geçen seçimlerde. dürüst insan, çalışıyor da. gerçi havagazı fabrikasını müze yapmak... neyse aziz amca (tu) kjf. ayrıca bornova <3 şarıl şarıl akıyor sularımız, orçun susuzluk göstermesin sdf.
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ben o Ankara'daki su kesintisine de denk gelmiştim. Taşıma su ile duş for Beginners için çalışmalara başlayayım.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ulan kafam kaşınıyo bitlemdim mi ki pire ile bit arasındaki fark nedir bide? ha sirke mi vardı bide oh shit
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Hacı bit böyle beyaz beyaz olur, pire biraz koyu renkli. Ayrıca pire şahane sıçrarken bit bunu yapamaz,hımbıldır. Pirenin vicudu yanlardan preslenmiş gibidir. I love entomoloji, very very entomoloji.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 prenin vücudu oh hot edit: hem de kafamda olabilir
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Vargath said: Ben o Ankara'daki su kesintisine de denk gelmiştim. Taşıma su ile duş for Beginners için çalışmalara başlayayım. taşımasu ile değirmen dönmez
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yezid said: yine geldi şimdi sdfsa 3 civarı kalkıp baktım, tıss sesi duydum, küfrederek yattım. 5 dakka sonra sular gelmişse bir daha küfredebilirim. İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, arızanın daha önce öngörüldüğü şekilde 4 günde giderilerek Cuma sabahından itibaren kesinti yapılan bölgelere su verileceğini belirtti. http://www.izsu.gov.tr/news.aspx?nwid=76 hadi hayırlısı, o kadar sıktık dişimizi, bi gün daha dayanalım.
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ehe :D bu haber pek bi sevindirici oldu.. artık kokmaya başladığımı düşünüyorum ama;neese..
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://www.yeniasir.com.tr/haber_detay.php?hid=29848
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 20mlik boruysa biz buradan 10 adam toplar yardıma giderdik. 4 gün cefa çekmezdik. Belediyeden bir telefona bakardı :(
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 20 metrelik 1 tane boruyu 4 günde değiştiriyolar lan.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 OH BE su gibisi yokmuş arkadaş. insan küçük şeylerden zevk almasını bilemeli, diş fırçalamak, duş almak gibi, sifonu çekebilmek gibi.
Öne çıkan mesajlar