DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 -Dark_Angel- said: DoGMeaT said: pizzaya ketçap sıkıp domatessiz kokoreçde yesinler Pizzaya ketçap sıkılmıyomu lan yoksa normalde ? bende orda takıldım asdafa sıkılmıyo mu gerçekten bea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hayır domatessiz yenir kokoreç zatne burda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 susuzluk elektriksizlikten bin beter valla su olmadan sıçamıyorsun bile varmı ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 niye abi sıçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 balkondan aşşağıya blöp blöp bırakrısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 torbaya sıçıp tarlaya atarsın.Elbet bi kuyu vardır etrafta ordan aldığın suyu ocakta ısıtır duş alırsın bitti gitti topic kitlenebilir sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kola da mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 burda akıyor problem yok :=) buca ztn gereksiz bi yer susuzda kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ksk'de var gibi de neme lazım hemen olduğu kadarını dışarı atayım ben bari :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kskda su gitmez giderse bende giderim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 şimdi gitmedi değil yani daha önce her şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dandik ilçelerde oturmazsanız sorun çözülür. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Lyvanna_Dolores said: ya Piriştina dirilsin ya da Büyükerşen'i klonlasınlar.Evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 İnsanlık ayıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ucuz etin yahnisi hesabı boktrik adi borular mı alıyorlar da zırt pırt patlıyo ya rezillik diz boyu su hayattır diye boşa dememişler yaz günü çekilecek işkence mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bu aziz kocaoğlunu hiç sevmiyorum be. Adam şovmen resmen. Her fotoğrafta sırıtan bi kafa görmekten bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 su yoksa şarap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 haksızlık konusu gerçek yalnız. adam zırt pırt kesiliyor diyor suyum. ben ankarada senelerce faturasını ödemeyi unuttuğum hariç suyumun kesildiğini katırlamıyorum o kara yaza kadar. onda da bariz kuraklık vardı ama. koca kış 3 kere yağmur yağmadı lan ankara'ya, bırak karı falan. adam o arada katakülliye getirdi. hükümet baktı ki çok fena darbe yiyor bu su işinden, hazine açtı direk muslukları 2 ayda kızılırmaktan borular döşendi. adam düzgün bir adam kesinlikle değil. gelsin savcılar benim bildiğim kadarıyla hangi şirketlerin gizli ortağı söylerim. ideal bir belediye başkanı olmaktan da bir o kadar uzak; ama adam gitsin izmir'e 3 senede adam etmezse de ben ne olayuım. gerçeklerin çarpıştığı, çılgın bir dünya bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 izmirin kızları güzel ya ona bağlıyorum ben bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hükümetten para aktıktan sonra bende adam ederim 3 yılda su tesisatını.213 bilinmeyenli denklem değil,tek ihtiyaç para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Fin said: burda akıyor problem yok :=) buca ztn gereksiz bi yer susuzda kalabilir aynen böyle düşünüyorum. ama Tınaztepe ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vücudunuzun 3/4 ü su lan idare edin işte bikaç gün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Balcova sorry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 oha balçova'da da mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar