Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Peki federal sistem neden kötü? Amerika'nın bu kadar ileri olmasına federal sistemin katkısı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sylian bilmiyorsan söyliyim: Amerika Birleşik Devletleri. Orada fedarel sistem bu yüzden olmalı. Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://i.sabah.com.tr/2009/07/28/bf9cb8b1-5a14-45b5-8045-df3e2a8fad63.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bence balon dağdan inenlerin üstünde olmalıydı. -Dağdan indik hadi federal sistemi getirin. -Ayrı bayrak isteriz -Ayrı milli marş isteriz -Kendi dilimizde okullar yapılsın -Bu eyaletin adı Kürdistan olsun -Biz farklı devlet olarak ayrılmaya karar verdik kib. Evet dağdan inmekle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 "Max Damage" said: Terör 2000 ve 2003 yılları arasında gayette bitmişti. Ne zamanki ABD Irak'ı işgal edip tezekere meclisten geçmedi (ki son derece de doğru bir karardı) terör tekrar hortladı. Bunu görmeyecek kadar saf değilim. Açılım maçılım hikaye amaç federatif yapıya götürmek işi. PKK da zaten GAP başlayınca hortluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Horizon said: DTP=PKK değildir diyorum ve o şekilde görülmemesi gerektiğini söylüyorum. Bu şekilde gördüğünüz sürece günümüz şartlarında bu konu hakkında 1 adım bile ileri gidemezsiniz. Katılmıyorum tabii ki, çözüm DTP'den geçiyor diye bir şey yok. Bu vatan hainlerinin ucuz ve yetersiz bir propagandası, kanmayın böyle saçmalıklara. Kimse kürtleri keselim yok edelim demiyor bu ülkede. Çözüm DTP'den değil PKK'nın elebaşlarının yok edilmesinden geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 tabii, cunku pkklilarin tamami ya para icin, ya da kandirildiklari icin dagdalar bu bakimdan sadece elebaslari olan 2-3 kisiyi toplasan butun pkk biter, ne kurt sorunu kalir ne birsey, sut liman olur ortalik o da olmadi sinira yumurtayi koayacan, afyondan bakinca go.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kimse çözüm sadece dtp den geçiyor demiyor ki , bu şekilde düşünülmediği bal gibi ortada siz nereden o kanıya varıyorsunuz anlamak mümkün değil. Her yönü ile adım atılmalı ve dtp ile görüşmek de bunlardan biri. Dtp yi pkk ile eşdeğer tutmanız , dtp ye oy veren insanları sallamamanız ve terörist destekçisi olarak mimlemeniz anlamına geliyor. Bu durumda da sorunun çözülmesini mi umacaksınız ? Komik , hala nasıl insanlar bunu kavrayamıyor anlamıyorum. Gerçi bu da neden 25 yıldır bu konuda süründüğümüzün ispatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 DTP ye kimse oy vermedi. Seçimlerde DTP diye bi parti yoktu. PKK lılar dağdan indi doğudan bağımsız milletekili adayı oldular. Meclise girdikten sonra DTP'yi oluşturdular. Katakulliyle geldi yani o "azınlığı temsil eden insancıl parti"niz. Peki bağımsız adaylara kimler oy verdi? Oyunu bu adama vermezsen çocuklarını öldürürüm, evini yakarım, bu şehirde yaşatmam seni tehditlerinden korkan insanlar verdi. Yaşasın demokrasi. Ne çabuk unuttunuz doğudaki sokaklara atılan, evlerin kapılarına asılan tehdit yazılarını... misal Ülkede böyle bir gerçek varken PKK sorununu hak hukuk ve diyalog altında çözmekten neden bahsedilsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 -007- said: Kimse kürtleri keselim yok edelim demiyor bu ülkede. lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar