Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Yok yok ıyıyız aslında 2 yerden backup alalım yeter ılerledıkce bozulursak gerı alırız.. Su ada olayı ılgımı cektı oyle bır yerkı sankı ulasılmaz bır dagın en tepesı yada okyanusların tam ortasında planelerın en ulasılmazı gıbı bır yerde.....hmm bu olabılır sankı :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 7 ayrı dünyadan 7 ayrı ırk gelmesin de [signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aslinda hic pantheon dusunmedik. imparator varken ne guzel $er odaklarimiz belliydi, kim napiyor biliyorduk. simdi kiliseler cikacak zilyon tane. crusadeler havada ucuscak, of ben imparatorumu istiyorum :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ya aslında bırının bunları toparlaması gerecek ya ona kısıye basarılar dılıyorum ehuhe...bıde Zıhınyırtanlar (of of cok kotu turkcesı)ılgınc elemanlardır psı dır sonuc olarak ve undead yada ıblıs degıldır aradıgımız olabılırler aslında ben Raksasha ları taleb edıyorum...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 mindflayera hayır. konseptle de uyuşmuyo gibi geliyo bana.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aslinda illithidlerin yasamasi da imparatorun isine gelebilir. Bunlari sisterhood a karsi, undeadleri de bunlara karsi kullanabilir pekala. Malum illithidlerin undeadlere karsi sansi pek pek az.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 imparator da maymun oldu iyice birine karşı biri birine karşı biri. lan herif süper zaten.. Allah allah bi tyrant tadı yok muydu bu adamda yanlış mı anladım ben herşeyi?...[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ırkları düşünmek lazım biraz bi ormanımız olur. ormanı feyler yönetir, kimse oraya bulaşmaz, seelie court, unseelie court olayına falan da gireriz, oberonumuz ve titaniamız olur. elfleri de bitarafından sokaruz buraya. geçmişte dünyayı yöneten devler olur (titan). tufanda yokolmuştur bunlar. bunların şehirlerinin harabeleri falan vardır etrafta. bi şekilde onların soyundan gelen giantlar vardır sağda solda. dwarflar insanlara yakın durabilirler bence. kendi krallıkları bile olabilir hatta. bunları bone ayarlasın bence. halfling ve gnomeları sallayalım derim. hiç sevmem zaten bu minikleri... orclar daha önce dediğim gibi, honorable, nomadic, barbar takılabilirler. aranan paralı askerler olurlar. ogre ırkları olur biyerlerde. yani ogre, ogre mage, minotaur ve ghour. bunlar da CE takılırlar. arada sağa sola saldırırlar. ya da bişeyler işte :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yok abi mind flayer olmasın yaw. sevmiyom adamları açık söyliim. ben zerthimon hayranıyım, githzerai dostuyum, bisürü rakkmada adım kayıtlıdır. geçelim illithidleri...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yav madem öle olcaktı niye chaotic lazım filan diyosun ki. bak varmış işte standart kaotikler :P yok abi gittikçe esprisi bozuluyo bence. gerçi bana ne...[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 neresi bozuldu horace'ım düzeltelim hemen. bi de iki kelime açıklama yazmadın şuraya be gözüm...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ana irklarimiz planetouched olsa aslinda daha iyi olur gibi. elfler dwarflar takilirlar kendi homelandlerinde. Humanlar tamamen barbar tribe lar olur.Orclar dedigin gibi parali asker, gocebe kabileler halinde yasarlar. digerlerine katiliyorum, giant minotaur vb. Ya aslinda elf dwarf human irklari bizim ana irklarimiz tarafidan perifer gorulse.. Vahsi olsalar biraz. misal elflerin hepsi wild elf olsa. Ana irklardan `good` birileri bunlarin geri kalmisligina uzulse, ama onlari ucuz is gucu olarak kullanmaktan vazgecemese. Kendi Homelandlerinde istedikleri gibi yonetirler ama asil 7 kralliktaki durumlari kole vari olsa..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 okadar zaman köleliğe dayanabileceklerin sanmıyorum... ayrıca zaten bisürü etik çatışma var. bi de kölelik ve ırk ayrımı bulaştırmayalım derim ben. senaryo epik, dragonlance'e çevirmeyelim...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ana irklarin planetouched olmasi fikrine ne diyorsunuz? Zaten baslarda oyle biseyler demistik miydik?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bence planetouched kavramını ayağa düşürmeyelim. hatta planetouchedlar ultra-rare olmalı. çünkü 2500 yıldır planar boundaryler kapalı. insan iyidir... hem zaten sadece kadınların sorceryle uğraşabildiği bi dünyada bisürü genasi dolanması saçma olurdu :) [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 19 January 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ozaman base irklarimiz dnd base irklari. eksik ne kaldi?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 daha hiçbişey yapmadık ki :) campaign setting olacak mekan yok ortada. 7 krallık ve imperial region. diğer ırkların takıldıkları bölgeler... benim bunun üstüne bi uyumam lazım önce :) hadin iyi geceler...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben diyorum ki. cleric+divine olayına girilmesin denilmişti ben de o taraftanım. e kapılar mühürlü tanrılarla.. falan filan. mantıklı.. cleric+divine olmayınca (enteresan bi divine/arcane karışık necromancy dışında) paladin de olmuyo. e undead de olmayıversin. bir diğer yaklaşım: ulan zaten sadece necromancer tipler var undead niye? adam alır koyar kristale tamamdır... undead olmayıversin.. ... bi dakka.. mm. bu adamlar yani CULT ikiye bölünmüş (yediye diil malesef :D) olabilir. bi fraksiyon da flesh golemler, undeadler filan yapabilir. necromancyde kötüye kayma... çok zor diil zaten hm? :) bg olarak bazı ruhların Rukh kristallerine aktarılmasında sorun yaşanması fakat yaşanan bu sorunun hoşlanılabilecek sonuçlar doğurması olabilir belki. orc hiç olmasın. olacaksa da chaoticlikten uzak dursunlar. barbarian tribe filan bozar bu mekanı. gözümün önünde ben aşaa yukarı canlandırdım orayı, görüyorum yani. orda orclara yer yok. feyler+orman. ok. lazım. pis cücelere de tamam :P planetouchedlar öle bol bol olmasın. kapılar filan kapalı nerye geliyo outsiderlar. nerden geliyo.. olsa bile rarity niteliğinde olmalı. vintage outsider :D (edit: ulan aynısını sölemiş herif :)) Bi elementaller ülkesi olması da fena olmaz bence. yakışıyo buraya. baya ülke yani. orda yaşıyo bi grup elemental. cadılarla araları iyi veya kötü olabiliyo duruma göre. etc. efendiim.. başka ne var. bi ruin tarzında bişi bahsedilmişti nedir tam hatırlamıyorum. o da güzel olur. içini dolduralım onun da. şimdilik budur.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 19 January 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bende yattim. dusuniyim bisiyler. ruyamda imparator olucam insallak :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Casts:Sleep to Grudge and Dojo (2*1=2 success) Haydın ıyı uykular genclık..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yalnız bi imparator resmi çizmişim kii... http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=30486&poll_id=0&warned=y[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abi dwarfları nomad yapmışsın madem bari madenci olmasınlar yaw :D bi de war of souls sırasında kendi ölmüş akrabalarına karşı savaşmak pek yaramamıştır cücelere heralde? dwarfların tarihi olaylarla ve geçerli organizasyonlarla ilişkilerini anlatırsan süper olacak. kopuk olmasın hiçbişey birbirinden... undeadlerin nerden çıktıklarını, soul stoneların ve büyünün nasıl çalıştığını falan bilaare belirtecem akşam... [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 19 January 2004 08:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 undead dusmaniyiz cidden. Undead superdir, renk katar .. Neyse dun ruyamda imparator olamadim ama Giant'ler, dunyadaki yerleri yasayislari ve organizasyonlari[??] hakkinda bisiyler dusundum. Giantler imparatorun gelisinden yaklasik 3000yil, su ana gore 5500 yil once bu dunyada yasayan ana irklardi. Titanlar bunlari yetersiz kuzenleri olarak goruyorlardi. Belkide hayatta kalmalarinin tek sebebi de buydu. Dunyanin durumu da pek ic acici degildi. outsiderlarin arasinda gecen bitmek bilmez savaslar dunyada yasayan herkesi etkiliyordu. Tanrilarin bisiyler yapmasi gerektigini dusunen titanlar, tnrilara yalvardilar. Ancak cevap gelmedi. Yillar Titanlarin tanrilara karsi ayaklanmasi, giant leri de manipule edip savasa sokmasiyla devam etti. Tanrilarin ofkesi buyuk oldu, zira dunya yasayan bir cehnneme dondu. Tanrilarin kontrolundeki outsiderlar savasin yonunu titan ve giantlere cevirdi. duzensiz, taktiksiz salt guce dayali savas stratejileriyle bile dayandiklari sure sasirticiydi. Savasin sonunda karsi tarafa cok buyuk hasarlar veren; ancak sonunda kaybeden Titanlarin hepsi katledildi. Giantlerden kacip canlarini kurtarabilenler takip edilmedi. Nasil olsa tehlike arz etmiyorlardi. Sayilari cok azdi. [su ana kadar tek bir giant irki var.] Savasin sonunda birlesip uzaklara goc etme karari aldilar. Buna tarihlerinde `buyuk goc` diyorlar. yillar boyu kendilerine en uygun yeri arayarak tribe seklinde yasadilar. Sonunda dort tarafi cok yuksek daglarla cevrili, yeterli buyuklukte, `dogu`da bir yer buldular. Buraya yerlesen giantler dunyanin kalaniyla iletisimi kestiler. Titanlarin yok olusuna uzulmekten cok onlarin varligina lanet ettiler. savas sonrasi ve goc un verdigi birlik duygusu yavas yavas kayboluyordu. Beraber yasandigina gore artik bir cesit yonetim olusturulmasi gerektigine karar verildi. Ama bu kadar giant in hepsinin yonetim icin savasacagi beklenmemisti. en sonunda en guclulerin yok olusundan sonra, digerlerine gore akli biraz daha fazla calisan bir giant ailesi, dagin orta yerinden ayrilip tepelerine dogru tirmanarak orada yasamaya karar verdi. onlarla birlikte gidenlerle kendi geleneklerine bagli bir hayat yasamaya karar verdiler. Bir baska aile, ki yonetim icin en guclu 3 giant bireyini kaybetmisti, tunellerden inerek dunyanin merkezine, sicak lavlarin arasina gittiler. onlari takip edenlerle birlikte bir gun intikam icin doneceklerine yemin ettiler. Bir diger aile de topragi tam bulunduklari yerden kazarak dagin iclerine dogru ilerlediler. orada hep birlikte yasamaya, onlari takip edenlerle orada kalmaya karar verdiler. arkalarindan magaranin agzini yikarak dunya ile tum iletisimlerini kopardilar. onlardan alinan son haber bu. Geride kalanlarsa bir yere gidecek ve birseyler yapacak gucu kendilerinde gormediklerinden, olduklari yerde kaldilar. kimisi dagin obur tarafina gecerek insanlari, hayvanlari, yiyecek ne bulurlarsa avlayan bir grup oldular. Giant lerin ozellikleri Daga tirmananlar oraya adapte olup Storm Giant oldular.[good] dagin tepesinde ama yine dagin iclerine dogru muhtesem lairlar insa ettiler. disaridan bakinca bir hayvanin inini andiran yerler, bir elfi hayran birakacak saraylara donusmutu. Yer altina inenler oraya adapte olup Fire Giant[oldukca evil] oldular. Gecmiste yaptiklari hatalari tekrarlamamak icin iclerinden en guclu queen oldu, ve cok duzenli bir ordu haline geldiler. Magaranin arka tarafina kadar kazip beslenmek icin cevre koylere saldirdiklari biliniyor. ancak fire giantler henuz hazirlik yaptiklari savasa baslamadilar. Dagin merkezinden kazip arkalarindan girisi yikanlar adapte olup Stone Giant[neutral] oldu. herbir cocuk kendi ailesini kurdu ancak iliskileri cok sIkI kaldi. magaranin iclerine dogru kazdilar ancak lairlari birbirlerinden uzak olmadi. Ilk stone giantler crafterlar oldular. heykeller yaptilar. lairlar icin Taht vb. yaptilar bunu bile ancak bunu bir ressamin resim yaparken duydugu heyecan ve ozenle yaptilar. Cloud giantlerin bir sekilde bunlarla irtibat kurup kendi muhtesem saraylarinin insasinda yardim aldiklari dedikodulari var. Nufus arttikca kazilar da artiyor. ancak biraz fazla kazi, eski akrabalari bir araya getirebilecek gibi gozukuyor. diger giant irklarini koymak istemedim, isin ozu bunlar nasilolsa. YanI baslarinda biten undead sehrini de unutmamak lazim. orayla da baglayalim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 January 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 imparatoru tam hayal ettigim gibi cizmissin horas, superolmus. ama omuzlari biraz dusuk sanki :) [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 January 2004 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ya grudge yine mi generic ya!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar