trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abi açın starı geberdim ya hala kaldımı böyle insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 insanlık ölmemiş harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 klip yıldızında grip kuşkusu? kaçırdım mı senin dediğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hepsi de telefona sarıldı "himmet abeey tevedeyim" "mahmut goruyonnu?" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sufle said: klip yıldızında grip kuşkusu? kaçırdım mı senin dediğini?kaçırdın ya klasik türkm illeti aslında ama artık bitti sanıyordum ayasofya önünden canlı yayına baglanıyorlar ve kadraja girmek için kavga eden insanlar ellerinde telefonlarla yakınlarını arıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar