Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 adsl'e direk rakip olamaz 3g ve mobil internet cok kullanici imkani saglanmadigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Disappear said: allah belanı versin avea! 3 kere aradım teyit ettirdim, bodrum gündoğan 3g kapsamı içinde değilmi? evet evet evet... 3 gündür arayıp bi küfür etmediğim kaldı, 115kbit ile bağlanıyorum. google'a bi ping atmaya kalkarsam 1500 ms lerden aşağı düşmüyor. şimdide iyileştirme çalışması başlatmışlar, benim tatilimin bitişine denk gelir heralde. paramı geri alabilsem bari... Akyarlar 3G içindeydi, T.Reis te. Gündoğanın olmaması bir garip.. Ben ilk açıldığı gün Akyarlardaydım, gaet hızlıydı.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Oyun performansı nasıl, deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 oyunlarda sorun yaşanacağını sanmıyorum çünkü 20-30 kb yeterli bi hızdır ve o hızın altına düşeceğini sanmıyorum internetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 eger cekme sorunu olmazsa oldukca hızlı, turkcell connect'le baglanıyorum ben (vınn degil, turkcell connect 3g/edge usb stick diye bir sey, ne farkı var bilmiyorum ehueh), cidden 7.2mbit olmasa da 300-400kb/s ile indiriyor su an, ki 1 veya 2 cizgi ile cekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 cift mesaj :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar