metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben onları benim ilk mesjıma yazdığını sandım pardon o zmn sorun yok =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 şimdi kim daha melankolik anathema dinleyen mi opeth dinleyen mi?:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 11 Haziran 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 opeth dinleyen naturalist anathema dinleyen romantik derdim ama demiorum böyle ayırmak saçma olur bilmem :) ben 2sini de dinliorum ve hiç düşünmemiştim[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Opeth i bilip dinleyen kac kisi var acaba hehe ben hep diyorum 14-18 yas gencligin kesinlikle okumasi gerekiyor Sandik Icini her hafta[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar