Darestan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Olm ne melankolisi ne ölmesi daha şarkı yapcaz record yapcaz bırak bu ben meleankoliğim ayaklarını solonor bey :) kız bulamassın olm böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Melankolikler olmasa melonkolik olmayanlar olurmuydu?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 anathemayi melankoli ile birlestiren zihniyetin bi yerine koyim ben melankolik olmayi karizma sanan, etrafini melankolik gorunup etkilemeye calisan genclerin de bi yerine koyim kiz meselelerini asiri buyutup cevresinin huuzurunu kaciranlarin da bi yerine koyim ilgi odagi olmak istiyorsaniz yaptiklarinizla ilgi odagi oluna rkadaslariniz arasinda, konusmalarinizla aptal karizma gorunmeye calisan kasinti insan olmayin, arkalarindan en cok konuslan insanlar onlardir cunku, ve fake tirler, yalandirlar oole insanlar, eninde sonunda maskeleri duser (herekes iki rejat Umut Sarikaya okumalarini tavsiye ediyorum bu konuda, ne tirt adammis be! lafi vardir onun meshur hehe)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 volfiye artı bilmemkaç.... çok haklı... kendiniz olun ya kasmayın kendinizi... "vaaay bee adam melankolik abi çok hüzünlü baksana çok karizma" diye düşünenden kimseye yarar gelmez... tom yorke'a da sırf bu yüzden kıl oldum... insanlar "abi adam bitirmiş olayı ya" falan diyo hiç sevmediğim insanlar... oysa ki tom yorke negzel bir insandır...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 tom yorke u valla bi kere CNBC e nin verdigi sirada konserinde izledim adam sarkinin ortasinda maymun gibi dansetmeye basladi, dedim bu herif iflah olmaz hehe ve hemen Bahadir Baruter in paranoyasindan bir ornek vericem, melankoli yapiyim kizlara hava atiyim der kahramanimiz uzun paltosuyla, ama ruzgar oole bi kaldirirki paltou, tavuga benzer herif, madara olur. yaa...[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ha bu arada cok derdiniz varsa kendinize bi arkadas edinin bulusabileceginiz (bu arkadas kiz olursa daha super olur) ama kiz oldu diye sevgili olmak zorunda degil bunu unutmayin. denedim test ettim, kizlar erkeklerden daha iyi terapistlik yapiyolar eger arkadas olarak kalacaginizi bilirlerse, erkekler bosver be abi sktr et der kizlar rahatlatirlar, gecistirmezler[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Kızlarada erkekler terapistlik yapıor.. :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dünyanın en tehlikeli hastalıkları psikolojiklerdir bence[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 terapist istiyosanız sizi hiç tanımıyan bir arkadaş bulursanız daha iyi olur... mesela ankaradan falan arkadaşlarınızın hiçbirini tanımayan... ya da sizden baya bi büyük ki gene arkadaşlarınızı tanımasın anlatabiliyomuyum? benim var bi tane çok işe yarıyor (;))[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Volfied, 11 Haziran 2004 12:25 tarihinde demiş ki: anathemayi melankoli ile birlestiren zihniyetin bi yerine koyim ben bende senin[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kızların daha yardım sewer olduğu doğru direk tesselliye falan başlarlar yapma etme falan die erkeklerin hiç ipinde bile olmaz. anathema ile melankoliyi birleştirme olayınada kendimden örnek vererek moralim bozuk olduğu anlarda anathema dinleyince moralim dahada bozuluo diebilirim.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yalan şeyler deil bunlar ben kendime bakarsam mesela bi gün sinirim bozuk olur hawayı sewmem yorgunumdur ne biliim kötü hissederim içmek isterim vsvs.. melakoli böyle bişi bende. kötü birşey de deil bence ben melankolik hissettiğim zamanlarda , sevnçli enerjik hissetmek gibi birşey aşırı garip bi yanı yok , tadını çıkarmaya bakarım o anlarımın siz de deneyin girin saatlerce duş yapın buruş buruş olun sonra müziğinizi açıp yataga uzanın alın şarabınızı yudumlayın gözlerini kapayıp hayal edin..kötü birşey yok insanız sevnçli olmak gülmek ne derece bi ihtiyaçsa üzülmek ağlamak da bir ihtiyaçtır ağlamak istiyorsanız ağlayın emin olun ertesi gün kendinizi güçlü hissedeceksiniz karşınıza ne çıkarsa çıksın yenilmeden mücadele edebileceğinizi hissedeceksiniz. hatırlarım izmire tatile gittim geçen yaz daha dogrusu foçaya tatil beldesi işte güneş deniz insanlar eğlence faln klasik 1 hafta.. istanbula gelip sabah 5,30 da evime ayak bastıgım anda ( ki bütün yaz yanlız yaşadım ev de kimseler yoktu) istanbulda en çok özlediğim şeyin şehrin melakolik havası o ruhu oldugunu farkettim karizma olmak için melankolik olmaya kasmayın sonra gerçekten kötü birşeyler oldugunda kendinizde karşı koyacka gücü bulamasınız. anathema ile melankoli yi bagdaştırıorum volfi kusurabakma ama.. one last goodbye , lost control , deep , a dying wish bunlar gerçekten bu duygusu taşıolar..[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Acaba ay One Lst Goodbye cok romantiiik cok melankoliiiik diyen insanlardan kaci onun Cavanaghlarina annelerine yazdiklarini biliyolar? Kaci bir Fragile Dreams in Shroud of False siz olmicaani biliyolar simdi hic anathemayi baslatmayin, son iki senemin muzik kisminin % 70 ini anathemaya adadim ben (%25 de Pink Floyd a hehe) o evrelerden sukur ki kisa surede gectim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben biliorum ama bu sanat volfi fizik deil işte senin anlamadıgını düşündügüm nokta bu niçin yazıldıgı öneml ideil snn için anlamı önemli snn nasıl yorumladıın önemli[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Deamon bak ne dedim ben melankolik olabilirsiniz olmazsaniz zaten bi sorun vardir (hiperaktivite falan gibi) ama bunu arkadaslariniza tasimanin hic bir anlami yoktur, hatta aptalcadir ve kasinti olmak aptalcadir mesela ben bu aralar a da olsa bi melankoliye sahibim, cunku burda soylemek istemedigim bir takim sorunlarim var (kiz sorunlari degil, bilginize), ama napicam, yarin arkadasimla bulusucam, konusucaz. Kiz-erkek olunca birbirinize terapi yapiyosunuz iste hehe Anathemada duygu yok demiyorum, var, hatta baska gruplardan daha fazla var ama bak bana anathema dinliyorum melankoliigim diyen gencligin bi yerine koyim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Volfied, 11 Haziran 2004 12:44 tarihinde demiş ki: ..... ama bunu arkadaslariniza tasimanin hic bir anlami yoktur, hatta aptalcadir ve kasinti olmak aptalcadir ..... Anathemada duygu yok demiyorum, var, hatta baska gruplardan daha fazla var ama bak bana anathema dinliyorum melankoliigim diyen gencligin bi yerine koyim bence de[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben anathema dinleyip melankoliğim diyen gençliğim ve bende senin bi yerine koyim[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 valal ben quote ladıgım yere katılıorum volfinin koduguna ben de komus oluorum böylece[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 simdi size biraz anathema dersi olsun o zaman Lost Control cok melankolik dimi? intihar sarkisi hatta yes I'm falling bohuhuhu cok guzel simdi ayni albume gidiyoruz (Alternative 4) teker teker ondan sonraki her sarkinin sozlerini okuyoruz, kitap gibi evet Re-Connect, kendi huznunden sonra kisinin bir nefret kusumu (I'd like to see you fucking try) gidin idin gidin son sarki Destiny son sozleri: I've been down for a while, but now I'm coming back Anathema budur iste, Lost Control u biliceksen ALternative 4 u biliceksin ki Anathemayi anlamis ol, ondan sonra gel bana anathema bohuhu de[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 metboy yas kac? merakimdan soruyorum 14-18 dimi? eger 18+ ysan bi psikiyatrist e gorun, cunku problem olabilir ilerde bu (ciddiyim burda, dalga gecme laf sokma gibi bi egilimim yok)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sen onları yazarken zaten bende altarnetive 4 çalıyodu, ingilizcemde iyidir ki anathemanın sözlerini milyonlarca kez okudum, yorumlama kabiliyetimde var o kadar, anathemanın şarkılarının ne anlattığınıda okudum, bilmiyomuşum gibi davranmasan iyi olur artık. ben sadece senin benim yazdığım mesaj arkasından böle gençliğin bi yerine koyiyim demene sinir oldum halada oluyorum.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 soruma cevap bekliorum metboy, bi ustteki mesajdai soruma[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 17 yaşındayım, benim sorunumun anathema dinleyip çıkıp ben melankoliğim diye bağırmak olduğumu zannediyorsun ama aslında, sorunun "bi yerine koyim" demek olduğunu anlayamıyorsun.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben opeth dinliorum çok melankoliğim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sen yannis anlamissin beni o zaman benim dedigim sey orda anathema dinliyorum melankoligim bana ilgi gosterecek yok muuuu diye gecinen tipler yoksa ben de gecen sene anathema dinleyip intihar dusundum yani, gectim o evrelerden ama hic bir zaman abi anathema ya, anathema iste, nefret ediyorum hayattan Hayat denen bu belgeselde surungen olmaktan biktim (bkz. Ersin Karabulut - Sandik Ici) demedim Atlatamayan gencler degil benim sorunum (onlar zaten ciddi derecede bi psilkologa falan gorunmelidirler) atlatmak istemeyen gencler onlarin bi yerine koyim iste hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar