arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Masaüstüme bir siteye kısayoldan koydum.(siteyi sık kullanılanlara ekleyip dosyayı masaüstüne koydum) Tıklayınca giriyor ama eğer o anda daha önceden açılmış bir i.explorer penceresi varsa onu kullanıyor, onu değiştiriyor.Ben yeni pencerede açılsın istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Amaç masaüstümdeki bir kısayoldan bir siteyi yeni bir explorer penceresinde açmak, yukarıdakinden değişik yollar da kabulümdür.Lütfen başka browser kullanma dışında şeyler önerin çünkü bunu ie ile yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 url olarak değilde kısayol olarak yarat. masaüstüne sağclick yap, yeni kısayol de ... sonra, "C:Program FilesInternet Exploreriexplore.exe" www.paticik.com gir misal ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 süper oldu çok saol :)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar