spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Şimdi adslye geçmek istiyorum şu an kayıt olsam kaç gün sonra gelir? İzmirdeyim birde bağlattıktan sonra istediğim zamanda açtırabilirmiyim tatile gidicemde. örneğin şimdi bağlatayım 2 y sora açtırayım gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abooo şimdi kızcaklar sana niye aratmadın diye haberin olsun. zira adsl yazıp aratınca yaklaşık 20 sayfa konu gelio[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya kızmasınlar iki cevap yazsınlar ben şu anda soruyorum gittikçe daha çabuklaşıyo adslnin gelme hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 spawn ne zaman adsl çıkar sorusunun cevabı allah bilir,gerçekten allah bilir8bu senin bulunduğun bölgeye verilen hatta başvuran insan satyısına vb bağlı yani bizim bilmediğimiz şeyler) dalga geçme falan yok bu bir.Adslyi buldunda sonra açtırmasımı kaldı bu iki milletr çölde susuz kalmış insanlar gibi adsl adsl diye inlerken kimse sana 2 ay hat ayırmaz haberin olsun.Ama çıkar bağlatırsın parasınıda tıpış tıpış ödersin kullanmasanda o ayrı. bu arada sana www.telekom.gov.tr adrsine gitmeni öneririm tabii pop-up blocker kullanmadan [Bu mesaj jagd tarafından 09 Haziran 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yüzsüzlüğe bak 10dk dan daha çabuk gelmiyosa adsl araştırarak cevabını alırsın.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Şu an araştırıyorum zaten. forumlarda sormakda bi araştırma yoludur. kızcağına iki satır bişey yazsan daha yardımcı olurdun.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 www.adslbilgi.com a bak ıstedın bılgıler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar