daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Beyler bazi serverlere girmek icin lazim felan ya bu zimbirti yukledim giriyorum haala atiyo yok diye bu programi indirmek disinda yapilmasi gerekn bi islem warmi acaba ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 check for update diye bi seçenek var programda ona bas son versiyonunu yüklesin o yüzden atıyordur serverdaki istenen versiyon tutmadığı için[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 girmeden once calistirmak ise yarar mı acaba? [hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe [Bu mesaj Saykoleo tarafından 28 April 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar