Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 After effectsde tasarladığım bir animasyonu frame frame olacak şekilde flasha atmaya çalışıyorum.Hazırladıgım karelerin büyüklükleri 350x150 iken bunları flashta kullanmak için stage e yükledigimde boyutları 90193.1x42519.6 gibi saçma bir boyuta geliyor cözemedim delircem.Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ne olarak aldın sequence'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Alpha olduğu için png aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 alla alla ilginc, hiç karşılaşmadım bole bi sorunla. swf exportlayıp sonra flash'a importlamayı denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Cs3 le tasarlıyodum ama dur bakayım cs4 e ekleyim yaptıklarımı sonra xfl olarak çıkartıp ekleyeyim ordan frameleri almaya çalışayım ama benimde ilk defa başıma geliyor daha önceleri birkaç kere yapmıştım herşey aynı şu anda fakat niyeyse böyle oldu.Anlayamıyorumda niye olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 cs3-cs4 uyumsuzluğundan olucağını sanmıyorum, aslında, ama sorunda ilginc. neden öle sapıtırki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 lol ya yok böyle bişi cs4 e cs3 e ekledigim şekilde ekledigimde normal cözünürlügünde atıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar