Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

capture the flag maci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aksam 10-11 arasi ctf maci yapalim takimlari burada belirleyelim iddali hos bir sey olsun.
kimler oynar?[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 09 Haziran 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende oynarım[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Mesaj tarihi:
takimlarda random olsun o zaman
toplam oynayacak kisi sayisi 8 ise ilk 4 mesaji atan birinci takim ikiknci 4 mesaji atan ikici takim olsun.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
6 kisi olduk bile
en fazla kacarliktan oynaniyor ctf bilen varmi?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
limit 30 veya 28 diye hatirliyorum ben :)

bakarim bir ara.. Ben devamli giriyorum Soldat sunucularina, hep bombos. :([signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Mesaj tarihi:
Realistic sux diyorum bu arada.. Sharky bu akşam için kapatabilirmisin realistici?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Mesaj tarihi:
hakkaten realistic baya kötüymüş :(
edit: bide baya kişi olursak flag limit 10dan fazla olursa süre bitince biter ancak :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 09 Haziran 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence realistic uyuyor ctf e yoksa cok kolay sayi olur gibime geliyor.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
simdi 8 kisi olduk

Tharkas,Zwolf,UnnamedHero,Joe team 1
Arkansis ,Mirluin,elma,Estel team 2

ben ve estel rezil oyunumuzla dengeleyeci kuvvetiz:)
unnamed hero ve zwolf ta arkansisle mirluin le esit gibin.
joe ile elmayi bilemiyorum.

2 kisi daha gelirse daha bir action olur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bende bende :)
/edit realistic kapali olursa tabii :p[signature][hline]What does not kill,makes stronger.

[Bu mesaj thanatos tarafından 09 Haziran 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o zaman sole yapalim
mirluin ben zlowf estel
arkansis joe elma unnamed hero

realistic mode da olacak sanirim:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Parmaklarım, belim ve gözlerim ağrıyo ölebilirim.. Öff bi daha kendimi bu kadar kasmıycam yenicem diye öldüm eheh[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Mesaj tarihi:
bencede guzeldi su l.a.w disinda bir silahla adam oldurebilirsem daha bi eglenecem sanirim:P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tharkas bence bırak şu law ı artık ya :) hadi kullanda bare takım arkadaşlarını vurma :) bende zlorwf u baya vurdum kaza süsü vererek eheheh[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
  • Yeni Oluştur...