THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Aksam 10-11 arasi ctf maci yapalim takimlari burada belirleyelim iddali hos bir sey olsun. kimler oynar?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 09 Haziran 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 biyen oynarım[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
Unnamed_Hero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende oynarımm[signature][hline]
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende oynarım[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 takimlarda random olsun o zaman toplam oynayacak kisi sayisi 8 ise ilk 4 mesaji atan birinci takim ikiknci 4 mesaji atan ikici takim olsun.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende oynamak istiyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ctf rox ben kesin varım[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 6 kisi olduk bile en fazla kacarliktan oynaniyor ctf bilen varmi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 limit 30 veya 28 diye hatirliyorum ben :) bakarim bir ara.. Ben devamli giriyorum Soldat sunucularina, hep bombos. :([signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Realistic sux diyorum bu arada.. Sharky bu akşam için kapatabilirmisin realistici?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende oynarım[signature][hline]all fired up
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hakkaten realistic baya kötüymüş :( edit: bide baya kişi olursak flag limit 10dan fazla olursa süre bitince biter ancak :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 09 Haziran 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence realistic uyuyor ctf e yoksa cok kolay sayi olur gibime geliyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 count me in[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 simdi 8 kisi olduk Tharkas,Zwolf,UnnamedHero,Joe team 1 Arkansis ,Mirluin,elma,Estel team 2 ben ve estel rezil oyunumuzla dengeleyeci kuvvetiz:) unnamed hero ve zwolf ta arkansisle mirluin le esit gibin. joe ile elmayi bilemiyorum. 2 kisi daha gelirse daha bir action olur[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende bende :) /edit realistic kapali olursa tabii :p[signature][hline]What does not kill,makes stronger. [Bu mesaj thanatos tarafından 09 Haziran 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Beyler Mir'le ben aynı takımda olsak olur mu?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 o zaman sole yapalim mirluin ben zlowf estel arkansis joe elma unnamed hero realistic mode da olacak sanirim:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 BEndeeeeee[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Parmaklarım, belim ve gözlerim ağrıyo ölebilirim.. Öff bi daha kendimi bu kadar kasmıycam yenicem diye öldüm eheh[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yalan oldu abi eheheh birbirimiz boğazladık tdm de çokta zevk aldım oyundan[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Nekadar oynamıyacam desemde güzeldi:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bencede guzeldi su l.a.w disinda bir silahla adam oldurebilirsem daha bi eglenecem sanirim:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 heheh[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tharkas bence bırak şu law ı artık ya :) hadi kullanda bare takım arkadaşlarını vurma :) bende zlorwf u baya vurdum kaza süsü vererek eheheh[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
Öne çıkan mesajlar