þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 buraya açmamın sebebi bu kızın internet aleminde bir çok arkadaşlık ve erotizm sitelerinde farklı isimlerle aynı fotoğrafla hesapları olmasıdır. Kendisiyle tanıştım ve 2 gün konuştum sonra yanlışlıkla msnine virüs bulaştırmam sonucu ilişkiyi kesti . 18 yaşında ve normal olarak cinsel dürtü sahibi ama bunu saklıyamıycak kadar saf ve içtendir.İyi kötü ne demek daha bilmiyor.Maddi durumları çok iyi annesi konker partilerinde gezerken üvey babası hiç ilgilenmiyor bile.Defalarca aldatılmış , hayatta sevgisiz ve yalnız büyümüş.Bi hayvan tecavüz edip bu kızın masumluğunu saflığını kullanmadan kendisine ulaşmak istiyorum.Siz tesadüfen bir sitede bu fotoyu veya benzerini gördüyseniz lütfen buraya bilgi verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yoklukta gidermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gelin itiraf edeli,m hangimiz resmi büyütmeye çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konu dışına açtım trollenmesin diye be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şaka mı bu??? eğer şakaysa komik değil ha eğer değilse de kuzuyu kurda emanet ediyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 18 yaşında iyiyi kötüyü bilmiyorsa yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şeytanlık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cinsel dürtü sahibi olduğunu saklayamayacak kadar saf ve içten olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 calimero said: şaka mı bu??? eğer şakaysa komik değil ha eğer değilse de kuzuyu kurda emanet ediyosun lolşaka falan değil konudışına açtım sırf troll yememek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 emo saçı bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bu topicte msjım olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arkadaşlar kız hakkında yorum yapmayın sadece bi sitede falan gördüyseniz bilgilendirin lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rexx in ırda gördüm bunu bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 18 yaşında ve normal olarak cinsel dürtü sahibi ama bunu saklıyamıycak kadar saf ve içtendir. ama baska durten seylerini sakliyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bu kadar bilgiyi aldıktan sonra görsem niye sana haber vereyim ki ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence emmadan daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 emo saçı değil o bildiğin zeytinköy saçı bi de bu kızı görsem aklımda kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Asteroth said: Bu kadar bilgiyi aldıktan sonra görsem niye sana haber vereyim ki ahahahahiyi bir insan olduğun için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 pogodi said: emo saçı değil o bildiğin zeytinköy saçı bi de bu kızı görsem aklımda kalmaz ZNZDNDNZDsdnlksndöçndöm zeytinköy dedi ya AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sokağa çık aynısından bulursun bi özelliği yokmuş ki bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 İyi bir insan olduğum için kızın bilgilerini şeytan nickli bir forum kullanıcısına mı vereceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şeytan doldurur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar