lkjh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Arkadaşlar çok çok az kullandığım PSP-1000'imi acil paraya ihtiyaç duyduğum için we dediğim gibi nerdeyse hiç kullanmadığım için satmak istiyorum. Orjinal paketiyle birlikte teslim edeceğim (tüm paket içeriği dahil) + logitech hardcase + 2 orjinal oyun (GTA Liberty City Stories ve NFS Most Wanted) + 2 gb memorystick. Firmware'ını kırmadım ama şu an ki versiyonu kırılabiliyormuş. Açıkçası piyasasını da pek bilmediğim için fiyat vermiyeceğim (abuk sabuk bişey derim tepki alırım :) ) Şu anda kameram olmadığı için resimde koyamıyacağım ama ilgilenenler olursa bana ulaşsın lütfen. Tekliflerinizi bekliyorum. İstanbuldayım şu an ama pazar gününden sonra Ankarada olacağım. Logitech case de şu:http://www.frogdesign.com/case-study/logitech-playgear-pocket-psp-case.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sorry dikkatli okumak gerek! :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 230 olarak düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 UP UP 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar