sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bir adam var kel çok gıcık elendi oh iyi oldu sdf. ha bir de bi kız var çok güzel.siyah saçlı.seda idi sanırım. şimdi elenenler ile bir program hazırlamışlar.kazananlardan biri yarışmaya dönecek.şu kel dönemez inş sdfkls eşlerle falan katılınıyor programa.fantastik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 adamın pantolonu düştülan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi o kel adam ayrı bi dünyadan onu gectim de o yılan kurbaga bok ve erik dolu akvaryuma nasıl kafa sokulur dsfsdf adamın biri de karısına kafasını sokması için kızıp bagırcaktı nerdeyse ben kıyamam lan askm sen dur ben ısırırım hepsini derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 armutlar ya madem kari gibi yaygara yapcaksiniz, CIYAAAAAAAK diye feryadi bascaksiniz ne die katiliyosunuz? madem para istiyosun, kapa ceneni, öyle yüzles o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 o adam insanı kanser eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 orda bi kari var durmadan yerlere kapaniyo, filiz mi nedir. kuscak sanki ajsdfjfd o tripler ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ıraz o habire ağlayan çok şımarık şeytan diyo çak 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oom fareleri ne bicim firlatti kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar