Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bilgisayarım ilk acıldığında Windows'a kadar klavye calısıyor ondan sonra calışmıyor. Tekrar reset attığımda normal calışıyor. sadece reset atıyorum başka bir ayar felan yapmıyorum. Bilgisayar kapatırsam acılışta aynı sorun yine oluyor ama reset atarsam bir sorun yok. Windows ile alakalı olacagını düşündüm format attım, farklı bir CD'den kurdum ama yine aynı sorun devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 klavyen usbli ise başka bir usbye tak öyle dene usb girişlerinde problem wardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 USB değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 formatta attım diyosun. başka bi klavye takıp denedinmi aynı sorun gene oluyomu ? belki klavyede bi sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar